Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Ata Aksu Y.D'yi seçtirmek için atılan yemmiş kusura bakmasın Ata bey yakışmadı kendisine

Y.D'nin listesine girmesin yeter bence. Girerse ortalığı ordada karıştırır. Başka biryerde de yazmıştım burda da yazayım Ata Aksu Ulusoy federasyonunun içine Aziz tarafından sokulmuştur, listeyi deldirerek girmiştir. Fener kongre üyesidir ve Aziz üye yapmıştır. Hatta 4-3 biten Antep maçında eğer şike varsa......

bu ne la "iki ucu boklu deynek!" misali oldu bu federasyon seçimleri artık

Ata Aksu' ya sadece 2 süper lig kulübünden destek var. Birisi Galatasaray.

Ve bu adam gidip Ercan Saatçiyi listesine alıyorsa akli dengesinde ağır hasarlar var demektir.

yav az önce milliyettin sitesine baktım şöyle bir haber var.

Trabzonspor'a şok haber

içerik ise

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da orta sahanın önemli bir ismi cezalı duruma düştü

18:40 | 26 Şubat 2012

Spor Toto Süper Lig 29. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Alanzinho şoku yaşanıyor.

Kendi sahasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk eden Trabzonspor'da Alanzinho 72. dakikada gördüğü sarı kartla gelecek hafta oynayacakları Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü.

Bu sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan Brezilyalı futbolcu 4 asist yapma

Başlık çok yaratıcı ve içerik ile %100 uyumlu :D :D

Yok yani oyuncu sanki japon liginde oynuyor'da trabzona şok haber diye girmiş ya :D Sakatlık falan tamam şok denilir ama bu ne ya :D :D

Ata Aksu' ya sadece 2 süper lig kulübünden destek var. Birisi Galatasaray.

Ve bu adam gidip Ercan Saatçiyi listesine alıyorsa akli dengesinde ağır hasarlar var demektir.

iki gün önce seçilince adı geçenleri düşürcem falan demişti o zaman huylanmıştım bu adamdan üstüne bu adamı listeye almış tamamen kurmaca bir adaylık olduğuna eminim

DY listesinin üst sıralarında gezen ercanı alması olmamış

Ulan serhat. Beyler stat bizimmiş 'de telekom'a satmışız :D

Bu arada başkanın utancımdan uyuyamam falan dediği yerleri off the record olarak söylemiş ama rodop gizlice çekip yine de yayınlamış.Başkan kızmıştır yayınladığı için.

Bu arada başkanın utancımdan uyuyamam falan dediği yerleri off the record olarak söylemiş ama rodop gizlice çekip yine de yayınlamış.Başkan kızmıştır yayınladığı için.

İzin almışlar başkandan, gerçi emrivaki yaptıklarına eminim de neyse.

izin almasalar çok ciddi suç beyler :) olmaz öyle şey.

Erman Toroğlu: Galatasaray ve Bursa hariç bütün takımlar bukalemun gibi renk değiştiriyor

:)

şimdi biz neden demiröreni destekliyoruz ben bunu anlayamadım.bir kere duruşumuzu kötü yönde etkileyecek bir şey bu

Spiker : Sivas aklandı diyebilirmiyiz başqan

Mecnun Odyakmaz: erken konuşmayalım

:D

Neyse ki herşey senin istediğin gibi ilerliyor :)

Aslında benim istediğim gibi demeyelim benimki fantezi ve en absürd olasılıktı aslında ama burası Türkiye mantığıyla ilerlersen zaten hep en absürd olasılık gerçekleşir diyerekten düşündüm. Sonunda da bu olursa gerçekten hakedenler cezasını alırsa ve futboldan ayrılmak zorunda kalmazsam sevineceğim. Olmazsa da napalım derim başka uğraşlar bulurum kendime :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt