Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Adnan Polat: Şike yapılmış gibi gözüküyor :)

A.Polat:"Arda'yı kaptan yapmakta hiç pişman olmadım.Ama Arda'dan kaptan olduktan sonra daha üst performans beklerdim."

A.Polat:"A.Y, Arda'ya 15 milyon€ para verdi, satacak futbolcumuz yok dedik."

Adnan Polat: "Geçen sene ligi neden orada bitirdiğimiz de anlaşılıyor.

Bir yandan kulupler bir yandan federasyon ablukaya almislar ligi"

adnan polat ın son sözlerinin meali Galatasaray şike süreci içerisinde gereken yalakalıgı yapamadı

İşte şimdi olmadı adnan polat.

basin dedigi yaninda oturuyor , yüzüne söylesin ya onlarin. Yanindaki Ardayi asip kesenlerde sustu

Söylüyorda, herkesin hatası var diyor, Serhat senin Galatasaray muhabirliği yaptığın zamanında yaptığın hatalarıda biliyorum dedi.

A.Polat : "Ben Başkan olsaydım kuralların uygulanmasını isterdim ama diğer klüpleri tek çatı altında toplardım,GS dışlandı."

Erman T : "Ben seninle aynı fikirde değilim sadece GS ve Bursa omurgalı davrandı."

A.Polat sacmaladi , GS kulübü icin "düsene vurulmaz en azindan sahip cik" diyor sikecilere :SS:

Adnan Polat dıyor ki Yıldırım Demirören federasyonu Galatasarayı vurabılır.İçerde hiç kurulda adamları yok dıyor, bizi vurdular dıkkat etsınler dıyor..en korktugum sey:)

Iyiki yoksun Adnan baskan,su sike hakkindaki düsüncelerinle iyiki yoksun baskan...

Adnan Polat olmadı bu son konusmaların, sahip çıkılması gerek ne demek.!

Ya Adnan Polat serefsizlerin icinde yokuz iste

Iyiki Kovmuslar seni

Ulan şikecilerin yanında olacağımıza dışlanırız daha iyi, ki öyle birşey söz konusu olamaz. Biz doğru bildiğimizi yaparız, diğer pislikler ne yapıyorsa yapsın demek yerine, Galatasaray yanlıs tutumda bulunuyor diyor adam ya.!

Iyi basladi bugün, berbat bitirdi. Yine nefret ettirdi kendinden.

Erman Adnan Polat'tan mantıklı konusuyor yav. Olmadı Adnan Polat.

Ulan şikecilerin yanında olacağımıza dışlanırız daha iyi, ki öyle birşey söz konusu olamaz. Biz doğru bildiğimizi yaparız, diğer pislikler ne yapıyorsa yapsın demek yerine, Galatasaray yanlıs tutumda bulunuyor diyor adam ya.!

adam diyor ki türkiye de işler böle yürüyor bir yerlere gelmek istiyorsan birilerinin biyerlerini yalıcaksın raconuna göre oynucaksın onlar pislikse sende onlar gibi olucaksın

Yanlız bu kurullara adam sokmama başımızı agrıtacak gıbı, bu adam bunca yıldır tecrubesınden bır onu edınmıs onu anladım:D ahhh ulan mahmut özgener...................!

Üzüm üzüme baka baka kararır diye bir söz vardir. Aziz'le birlikte dura dura Aziz kadar düşmüş bu son konusmalarında.! Söylemesen olmuyor demi, şu son sözlerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt