Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Zaten sinirim uzun zaman önce geçmişti başkana iyi niyetinden şüphem yoktu şimdi gördüm ki geçmişle hatalarıyla yüzleşmiş daha bir sevindim

Duyusala bağlamamak için yapılır o genelde.. Sağıyla soluyla ilgilenmek vs..

Eski yönetimler neymiş be. Bir banka borcu 28 m eurodan nasıl 300 milyon dolara çıkar.

"Necati'yi futbolculuğundan değil, başka nedenlerden gönderdik."

simdi baska konusdu selcuk ve elmander hakkinda

Ne dedi en son,ben kötü bir soz duymadım?

Galatasaray ne olursa olsun bu süreçte dışta kalmamalıydı sözü, değerini 0'a çekmiştir gözümde. Neymiş Galatasaray'ın bu dik duruşunu doğru bulmuyormuş, içerde adam olması gerekirmiş. Haklı olduğumuz birşeyde, o pisliğin içinde bulunmamız gerektiğini savunuyor. Şikecilerle aynı masaya oturmaktan bahsediyor.

Galatasaray ne olursa olsun bu süreçte dışta kalmamalıydı sözü, değerini 0'a çekmiştir gözümde. Neymiş Galatasaray'ın bu dik duruşunu doğru bulmuyormuş, içerde adam olması gerekirmiş. Haklı olduğumuz birşeyde, o pisliğin içinde bulunmamız gerektiğini savunuyor. Şikecilerle aynı masaya oturmaktan bahsediyor.

Senin için fesat gardaş. Ac 373773 kere izle ne demek istediğini iyice anla ondan sonra sallarsın adama.

Sponsorlar 40 milyondu, şimdik 210 civarlarında diyor :yenieek:

parelel evrenden izliyorsun heralde benim izlediğimde böyle bir şey söylemedi

Senin için fesat gardaş. Ac 373773 kere izle ne demek istediğini iyice anla ondan sonra sallarsın adama.

Bana anlat o zaman izlemek istemiyorum, içim falan fesat değil bilen bilir beni. Şu ana kadar bu adamı savunanlar arasındaydım. Ne olursa olsun Galatasaray'a başkanlık yapmış biridir diyenlerdendim. İyi veya kötü yönetmiş tartışılır. Şu an hatalarının farkında gözüküyor ama şike konusundaki görüşleri bana ters arkadaş. Kim ne derse desin o sözlerinin haklılığını anlatamaz.

Kaya ağzına bi kere daha kerkineyim,8-0'ıda gördün mü?

erman :asd:

Ehh Erman ehh çok komikmiş.

Bana anlat o zaman izlemek istemiyorum, içim falan fesat değil bilen bilir beni. Şu ana kadar bu adamı savunanlar arasındaydım. Ne olursa olsun Galatasaray'a başkanlık yapmış biridir diyenlerdendim. İyi veya kötü yönetmiş tartışılır. Şu an hatalarının farkında gözüküyor ama şike konusundaki görüşleri bana ters arkadaş. Kim ne derse desin o sözlerinin haklılığını anlatamaz.

Yaw dediki duruşunu beğeniyorum Galatasaray'ın ama abilik yapması gerekirdi futbola dışarda kalmamalıydı yol göstermeliydi camialara dedi nerden çıkardın dik duruşunu beğenmedim falan dediğini

Ac izle tvarsivine düşer biraz sonra. Bir insanın konuşması bu kadar saptirilir. Neyse belki uykusuzluktandir. Sana iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt