Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

20:45 Reistir o, kimse baskana sallayamaz burda.. Yarin rahmetli oldumu anlarsiniz, birini anladigi gibi bu camianin.. Okuz olur badem gozlu olur misali..

bunu federasyon seçimlerinden önce söylemiştim. Galatasaray nasıl ve ne gücü sahip olduğu bakılmaksızın tüm imkanlarını bağlantılarını ortaya koymalı bu seçimi almalı diye söylemiştim.

ama dal bile kıpırdatmadık arkadaş. gelecek seneler kafamıza çok vuracağız.

ya abi saka gibi, demirören, mete düren falan, inanilir gibi degil

trabzondan bile 2 tane adam varmis, düsün yani.

bence gelecek sezonlarda bizimle istedikleri gibi oynarlar.

bugun polat baskanin da dedigi gibi, su mahmut muydu, neydi gecen senenin tff baskani, o bile baya pis oynamis bizimle.

o bu kadar yapabilmis ise, su yeni gelen tff ve diger kurumlar, ezerler bizi.

Yabanci sayisini 4e dusurcekmis milangaz? Takimi portekizlileri yolliycak nasilsa.. Tupcu cocugu

ya abi saka gibi, demirören, mete düren falan, inanilir gibi degil

trabzondan bile 2 tane adam varmis, düsün yani.

bence gelecek sezonlarda bizimle istedikleri gibi oynarlar.

bugun polat baskanin da dedigi gibi, su mahmut muydu, neydi gecen senenin tff baskani, o bile baya pis oynamis bizimle.

o bu kadar yapabilmis ise, su yeni gelen tff ve diger kurumlar, ezerler bizi.

ne yalan söyliyim tek umudum Fatih Terim. bana kalırsa şu an ismi Galatasaray isminin önünde daha büyük güç.

bunu federasyon seçimlerinden önce söylemiştim. Galatasaray nasıl ve ne gücü sahip olduğu bakılmaksızın tüm imkanlarını bağlantılarını ortaya koymalı bu seçimi almalı diye söylemiştim.

bu yönetimin gecici yönetim oldugunu, hasan dogan gibi birini aradiklarini zaman gazetesinde yazmislardi (bilmeyenler icin; zaman gazetesinde yaziyorsa olur arka saglam cunki)

belkide bunu bilerek bir adim atilmadi...????

Hasan Dogan gibi temiz biri bidaha gelmez.. Gelince cok yasamiyor zaten baksana.. Kotuler daima kazanir misali..

ne yalan söyliyim tek umudum Fatih Terim. bana kalırsa şu an ismi Galatasaray isminin önünde daha büyük güç.

fatih hoca da ne yapsin

bir, iki mac dayanir, sonra konusmaya baslar sonra tüm medya, basin "isler kötü gittigi icin aglamaya basladi" der.

bu yönetimin gecici yönetim oldugunu, hasan dogan gibi birini aradiklarini zaman gazetesinde yazmislardi (bilmeyenler icin; zaman gazetesinde yaziyorsa olur arka saglam cunki)

belkide bunu bilerek bir adim atilmadi...????

sanmıyorum adım atmak istemedik. biz olayları sadece uzaktan izliyoruz kendi işimize bakıyoruz. ama burası Türkiye işte. her zaman önlemini alacaksın bu sözlere iddialara güvenmeyeceksin.

Yabanci sayisini 4e dusurcekmis milangaz? Takimi portekizlileri yolliycak nasilsa.. Tupcu cocugu

Nasıl olsa takımının durumu belli, elden çıkaracak oyuncularını kesin ve net. Bunun için 4'e iniyor o sayı, olan gene bize olacak. Böyle taraflı bi herif nasıl o makama başkan olur anlamak güç.

Cümleten iyi geceler..

Allah'a emanet. :tiphat:

iste bunu mesela besiktasta b.k yapip geldi, simdi biliyor bjk zaten ezik, üstüne yeni uefa kriterleri falan derken, daha da cok ezilecek bu yuzden bjk degil, herkes bu zorluklari yasasin diye yapiyor.

4 yabanci demek, fb ve Gs icin büyük sorunlar demek.

sanmıyorum adım atmak istemedik. biz olayları sadece uzaktan izliyoruz kendi işimize bakıyoruz. ama burası Türkiye işte. her zaman önlemini alacaksın bu sözlere iddialara güvenmeyeceksin.

vallah ne biliyim bana mantikli geldi.. tüm pislikleri tüpcüyle birlikte temizleyip... yepyeni bir isimle tertemiz bir sayfa acmak istediklerini, olimpiyatlar,dünyakupasi,avrupakupasi icin yapabilirler ztn öyle birseyler yaziyordu aklimda kaldigiyla....

Hükümet ruleezzz ...

noldu arkadaslar son kismi , damar felan yazmissiniz Müslüm Gürses mi girdi Stüdyoya

Adnan Polat denildiginde Adnan Sezgin (:mad:) ve BAM (:sopa:) hatirliyorum. Ama Adnan Polat denildiginde Haldung Üstünel'de (:sad007:) hatirliyorum. Lakin Adnan Polat denildiginde bir de 20.45'i (:D) hatirliyorum.

Yali cocuklarinidan konusacaklar bu aksam

Beyaz TV' ye baktım biraz az evvel. FB TV mi, Beyaz TV mi belli değil!

FB montuyla oturan bir adam, haftasonu Fenerbahçe kesin kazanır diyen yorumcular, en centilmen taraftar uzak ara Fenerbahçede diyen bir moderatör.

Ve programın şampiyonluk adayı tahmin edeceğiniz gibi Fenerbahçe.

Bu şikecilere hak ettikleri cezayı vermeyen yetkililere, play-off gibi bir saçmalığı başımıza bela eden ex-federasyona inat umarım eze eze şampiyon oluruz.

Serdal Adalı ile açtılar. Adalı resmen çekildi. Beşiktaş taraftarı köpürmüş durumda. Aşırı tepkililer, seçilmesi kesin gibi olan adamdan nefret ediyorlar. Sıkıntı büyük Beşiktaş'ta.

adanan polati bitiren fener ile kanka olmasi

yani azize ile

ha birde sezgincik vardi

unutmadan ardayi kaptan yapmasi

birde servetlerin td lerini yemesine göz yummasi

ha birde tt arena acilisinda bize resmen sövülmesi

yoksa orta seker

en centilmen taraftar uzak ara Fenerbahçede diyen bir moderatör.

kapat bosver bu serefsizleri , centilmenmis !!! (küfür) ... Saracoglu stadinda atilan yabanci maddeler neydi edilen küfürler. Bizim ev sahibi oldugumuz macta tek bir SIKINTI yoktu. zaten o tipsiz moderatörü sokakta görsem yüzüne osturacam yeminle. acayip sinirlendim ben bunlara bir gün moderatör ve yorumcu avina cikasim geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt