Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

ne stressli bir Ülke TVsi var arkadas. ben böyle televisyon yayinciligi baska ülkelerde 34 sene icinde 10 dakika bile görmedim ama TRde hergün saatlerce oluyor. SIZ KIM AVRUPALI OLMAK KIM . BIRAKIN AVRUPALI OLMAYI AFRIKALI GIBI olsak SÜKÜR edecem

Bugün Kaya susmaz valla

Beyaz TV' ye baktım biraz az evvel. FB TV mi, Beyaz TV mi belli değil!

FB montuyla oturan bir adam, haftasonu Fenerbahçe kesin kazanır diyen yorumcular, en centilmen taraftar uzak ara Fenerbahçede diyen bir moderatör.

Ve programın şampiyonluk adayı tahmin edeceğiniz gibi Fenerbahçe.

Bu şikecilere hak ettikleri cezayı vermeyen yetkililere, play-off gibi bir saçmalığı başımıza bela eden ex-federasyona inat umarım eze eze şampiyon oluruz.

kimin adamlari oldugu belli insanlar... dün feneri yerden yere vurdular... hooooop bir emir geldi simdide gs yi.... normal

ne stressli bir Ülke TVsi var arkadas. ben böyle televisyon yayinciligi baska ülkelerde 34 sene icinde 10 dakika bile görmedim ama TRde hergün saatlerce oluyor. SIZ KIM AVRUPALI OLMAK KIM . BIRAKIN AVRUPALI OLMAYI AFRIKALI GIBI olsak SÜKÜR edecem

vallah ayni seleri bende hep düsünüyorum ... dsf deki, sky daki bundesliga yorumlarina bakiyorum, sonra türk medyasina ... resmen rezillik...

aradaki kalite,objektiflik,beyefendilik,dürüstlük farki inanilmaz boyutlarda...

plana bak Y.D 3 ay TFF başkanlıgı yapıcak sonra tekrar beşiktaşa başkan olcak TFF den istifa edip

+5 uzatma haydi bir gol daha :) Hay senin hakem gibi...

Arsenal resmen süper futbol oynuyor ama icraat yok

vallah ayni seleri bende hep düsünüyorum ... dsf deki, sky daki bundesliga yorumlarina bakiyorum, sonra türk medyasina ... resmen rezillik...

aradaki kalite,objektiflik,beyefendilik,dürüstlük farki inanilmaz boyutlarda...

aynen kardesim. Dmax , N24 , N-TV , Pro7 , RTL , SAT1 , VOX, RTL2, Kabel1 , DSF, ZDF , ARD gibi alman kanallari olmasa yeminle insan kafayi yer. TR kanallarinda Alman kanallarina degistirdigim zaman aninda stress gidiyor insanin icine rahatlik giriyor, söyle ohhhh beee diyorsun. Eglenceden belgesele sinema filminden reality showlara ne ararsan kaliteli sekilde var adamlarda , kimseye hakaret etmeden saygili stressiz yayin yapiyorlar. Futbolun konusuldugunu uzun senelerdir görmedim alman kanallarinda SportSchau felan haric , konussalarda kimse bakmiyor veya kimseyi rahatsiz etmiyor cünkü sohbet seklinde geciyor. arasinda birde seyircilerle gol atma yarisi yapiyorlar ödüllü tamam.

kurban oldugum Alman tvsi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

90+4 Arenal 2-1 Newcastle

Saka Maka maci tek basima kazandirttim :)

tsnin kupa muhabbetine döndüler

Ts bu federasyona verdiği destekten sonra 20 yıl o kupayı daha rüyalarında göremezler.Ermanın dün dediği gibi atı alan üskadrı çoktaaan geçti.

Trabzon kendi ayağına sıktı. Ellerine gelen fırsatı teptiler.

erman her zaman ki gibi yine herşeyde haklı.

Erman Kuddisi'ye saydırıyor.

TÜm takımların kaderi ile oynadı, ilk 4'ü istenen gibi ayarladı gitsin lisansını yırtsın diyor :)

Erman şiytanın avukatı

Şu futbol camiasında hırbo falan ama doğruları korkmadan söyleyebilen 2 adam var. Biri Erman diğeri Çakar. Çakar, Erman gibi yayıncı kuruluşun koruması altında olmadığından vuruldu. Vuruldu vurulalı da bazı doğruları söylerken kimseye dokundurmadan ya da kendi manipüle ettiği şekilde söylemeyi seçiyor. Ermanda 2 sene oldu ayrılalı, Aziz çıkarsa bunada saydırırlar muhtemelen.

Erman hoca: önce 0 sonra Galatasaray

Kaya : Galatasaray kaybetmez

erman fırata verirler diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt