Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Program Erman'ın sahada madde atan adamlarla geri zekalılar şeklinde fırçası ve rezil bir çiğ köfte reklamı ile başladı.

Çiğ köfte reklamı bombaydı.. :)

Yalnız bugün misafirlerim vardı maç için çiğ köfte yaptım 10numara oldu.

Eyvallah baskan sanada. Yenseydik harika olacakti ama. Yenmis kadar olduk.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Vallaha hocam bir A.Güçlğ birde Bejekeli bir arkadaş ile izledim hepsi bizimleydi. Bu maçta yenilmeyeceğimizi onlarda söyledi. Maç içinde de yazdım (2-0) iken bile. "Yenilmeyeceğiz" dedim Böyle gaz falan değil gayet söyledim. Ben bunu son söylediğimde rahatça belirttiğimde sene 2000di bir maç için. Yani uzun zamandır huzurluydum ilk kez:) O da oldu. Sevinmiyorum ! Mutlu eden tek şey bir maçı daha 9 puan farkla geride bırakmamız ve zaafiyat vermememiz. Hele son dakika kaçan gol, içkimi döküyordum uzun süre kendime gelemedim. Eee malum 10 küsür yıl istesek de istemesekde. Çok önemli hayır sebebi rakibin yüz yılın şikecisi ancak sırf birileri sussun diye:)

Hepimize hayırlı olsun. sıra Trabzon'da önce biz sonra onlar fener. Tekrar afiyetler...

gercekten bazen deli etsede zevk aldığım bir program.cokda izleniyor adnan polat telegolle iyi geçinemedi adamlar anti GSlılık yaptı.! ve adamın ipini kazdılar ünal aysal doğrusunu yapıyo,şimdi fazla düşman değiller bu telegol zamanında bize cok zarar verdi.! adnan sezgininde bunda payı var,medya ile iyi geçineceksin.!

Dünkü programin tekrarini izliyorum, adamlar canli yayinda yemek yiyorlar hahha :asd:

Serhat: Gokmen abi surdan uzatsana bi yesillik.

:D

Gokmen Ozdenak birde guya Galatasarayli olacak. Ulan bu kulubun ekmegini yedin be adam! Neymis boyle sikebahce'yi bir daha yakalayamazmisiz, bir 12 yil daha kazanamayiz falan. Yuru git be adam, adami hasta etme. Ne bicim Galatasaraylisin sen? Senin gibileri surda dursun. Adam gibi Galatasaray'i savunacagina, hakkini verecegine tam tersini yapiyo bu herif. Bu kadar da olmaz yahu! Gecen sezonda bu sikebahce'yi bir daha bulamaz Galatasaray deniyordu, ne oldu? Yahu sikebahce YILLARDIR boyle! Ayrica biz rakibe degil kendimize bakariz, biz iyi oynadigimiz surece kimse karsimizda duramaz!

ahahahha telegolde show var

kaya "ne bok icin demis bunu" (platini icin diyor)

ayi "aykut yildirim" (aykut kocaman dicekti, aykut yildirim dedi, herkes koptu)

Kaya bo. dedi kaldı tamamlayamadı.

Kaya "çiğ köfteler nerde kaldı?" diye soruyor.

Gokmen ozdanak"in her 30 saniyede "netcede"demesine sadece benmi sinir oluyorum acaba?

Erman hocanın dediği aynen şu " TFF fenerden savunma istemiş savunmayı hazırlıyan avukat şu andaki tahkim kurulu başkanı şimdi aynı adam alıcak o savunmaya göre ceza vericek:SS: "

mal ziya kopurdu yine

karar vermezsen bu adiler iste boyle kopurur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt