Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Onu bunu geç. Alex o tip önemli bir oyuncu olsaydı ve gerçekten bir marka olsaydı fener gibi leş, TSL gibi iğrenç bir ligde maksimum 2 yıl dururdu çünkü erken geldi buraya. Erken derken ligimiz için erken. Mutlaka gitmişti. CL'de falan oynadılar kimse iplemedi sen düşün:) Hagi'ye teklifler gelmişti 1-2 İtalyan ve İspanyol takımından bizdeyken misal. Alex'e 0.

ama şu acıkki. bu lanet ligde işe yarıyor. belki avrupa maclarında şu haliyle sırıtır ama ligde kalite düşük oldugu icin işe yarıyor. ama kimsede bu adama önlem almıyor. bizde bikere boş bıraktık golü attı. sonra adam adama oynadık hicbirşey yapamadı. nezaman adam adama oynadıysa iş yapamıyor bu adam.

Onu bunu geç. Alex o tip önemli bir oyuncu olsaydı ve gerçekten bir marka olsaydı fener gibi leş, TSL gibi iğrenç bir ligde maksimum 2 yıl dururdu çünkü erken geldi buraya. Erken derken ligimiz için erken. Mutlaka gitmişti. CL'de falan oynadılar kimse iplemedi sen düşün:) Hagi'ye teklifler gelmişti 1-2 İtalyan ve İspanyol takımından bizdeyken misal. Alex'e 0.

Emrah Alex dünyaları kazandı TR'de ülkeyi sevdiğinden kaldığı filan yok vergi yok mis gibi kazandığı parayı Avrupa'da hayatta kazanamazdı.

ama şu acıkki. bu lanet ligde işe yarıyor. belki avrupa maclarında şu haliyle sırıtır ama ligde kalite düşük oldugu icin işe yarıyor. ama kimsede bu adama önlem almıyor. bizde bikere boş bıraktık golü attı. sonra adam adama oynadık hicbirşey yapamadı. nezaman adam adama oynadıysa iş yapamıyor bu adam.

Alex Fener'in savunma gücünü düşürüyor atsa da bi anlamı yok benim için özellikle deplasmanlarda ki en büyük sıkıntı Alex.Loca alsın heryerden eşine öpücük yollamak için:)

kralex ;) onun kralligi edirne sinirlarindan gecmiyor

Alex Fener'in savunma gücünü düşürüyor atsa da bi anlamı yok benim için özellikle deplasmanlarda ki en büyük sıkıntı Alex.Loca alsın heryerden eşine öpücük yollamak için:)

oda dogru ona katılıyorum. ama türkiye liginde cok beceriksiz takım var. zaten üstüne fazla adamla gelmiyorlar.

oda dogru ona katılıyorum. ama türkiye liginde cok beceriksiz takım var. zaten üstüne fazla adamla gelmiyorlar.

Evinde iş yapar ama deplasmanda foss fener play-offta ancak kardeş takımı beşiktaştan alır puan yada puanlar başka şansları yok şu futbol anlayışı ile

Evinde iş yapar ama deplasmanda foss fener play-offta ancak kardeş takımı beşiktaştan alır puan yada puanlar başka şansları yok şu futbol anlayışı ile

abi elmander geri dönsün bizde ben korkmuyorum. adam cengaver gibiydi ya defans oyuncularını yamulutyordu. belki üst düzey bir golcü degil ama yanındakini rahatlatıyor adam. bozuyor dengeyi. top tutuyor. ben şampiyon olcagımızdan eminim.

Dün gece Erman Toroğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu'nu gergedana benzetmesine çok güldüm.Ağlancak halimize güler olduk.Bizi bu hale getirenler utansın.

Adnan Polat`i deviren kongrede neler yasandi, genel kurul iptal edilebilir mi ?

Alt yazisi geciyorlar. Neyi kurcaliyor bunlar hala anlamadim ki.

meyve veren agac taslanir.bizi durdurmaya calisiyorlar sikeciler

O degil Besiktas bildigin batmis. Yeni baskanlari konusuyor.

bedri denen adam ne ayak orda yorumcu olarak bulunuyor ya.herkes futbol yorumcusu olmus

igreniyorum artik be.futbol zevkimizin iicne ettiniz.mac anlatimindan tutun herseye kadar yanlilik yalakalik var.her kanalda saatlerce birseyler tartisiyor sözde futbol yorumculari.biraz avrupaya baz alin.burda almanyada hersey cok farkli.

Arkadaşlar bu Serhat denyosunun eğitim durumu hakkında bilgisi olan var mı?

İyi,efendi bir adama benziyor Yeni başkanları.

Ziya sazı aldı eline.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt