Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Serhat Ulueren ve Ekibi ( Kaya Çilingiroğlu hariç) saldırmaya yer arıyor zaten. Çok ayıp şu yapılanlar..

Culio seneye bu takımda oynar. Amrabat diyorlar ikide birde onu da alıcaz o da oynayacak..

adam vazgeçmiş lan işte neyin muhabbetini yapıyor bunlar. Zorla mı oynayacak adam.

Serhat Ulueren ve Ekibi ( Kaya Çilingiroğlu hariç) saldırmaya yer arıyor zaten. Çok ayıp şu yapılanlar..

Culio seneye bu takımda oynar. Amrabat diyorlar ikide birde onu da alıcaz o da oynayacak..

Ikiside gelmesin, ikisine de gerek yok. Ikisi de Galatasaray`i ileriye tasiyacak düzeyde futbolcular degiller.

Kaya : Nedim Türkmen ne oldu abi

nedim türkmen ... oldu kaya :D

Asıl kapağı Kaya yaptı..

"Nedim bey noldu? Hatta değil mi yoksa Nedim bey!" :D

valla yetti artık anasını satayım bir uefa kupası aldık herkes düşman oldu ülke de anasını satayım. Nedir bu düşmanlık be. 10 yıldır saldırmaktan bıkmadılar.Şampiyonlar ligini alsak kulübü kapatmak için herşeyi yapacaklarmış demek ki.

Bu iş Fatih Terim ve Fatih Terimi destekleyen yöneticileri bitirme operasyonudur.

Nedim Türkmen denen dönekte bu operasyonu yapanların tetikçisidir.Bu belli olmuştur

Nedim yola geldi

Ali Dürüst'ün söylediklerinden cımbız gerekeni Kaya aldı..

"2 Aylık ücreti ödememek için mi feshettiniz"

4 yıllık sözleşme olduğu da yalan büyük ihtimal

bundan sonra 1.ligde hiç bi takıma kiralık oyuncu verilmemesi lazım, özellikle orduya su yok artık..

arkadaş manyak mı bu adam, opsiyonun olsa ne olur olmasa ne olur adam oynamak istemiyorum,dönmek istiyorum dedikten sonra . Bu kadar bıdı bıdı yapmanın nedeni ne.

Maça 5 gün kala diyor hala.. Sanki şampiyonluk maçına çıkacaklar.. Biz sanki 11 tane Culio oynasa yenemeyeceğiz Orduspor'u..

Gosso mu oynamasın Culio mu deseler Gosso oynamasın derim ben mesela..

Şu medyanın yapmaya çalıştığı tek şey; Galatasaray'ın, kalan maçlarını mümkün olabilecek en üst seviyede gergin,stresli olmasını sağlamak.

Çünkü herkes biliyor ki normal şartlarda, sakin bir ortamda, Galatasaray'ın amacı kalmamış Orduspor'u yenmesi çok rahat olacak.

Medya istiyorki play-offlar heyecanlı olsun,şampiyon takım son maçta belli olsun.E bunun içinde Galatasaray'ın kalan maçlarında puan kaybetmesi lazım.

Normalde bu tarz komplo teorilerinden hiç bahsetmem ama beni bile şu hale soktu herifler artık.

off işte bu bunu bekliyoruz sayın dürüst

sesi kapamak ne demek ya. Faik delisinin bile sesini kısmadılar.

Şu kalitesiz, cahil programlar kapatılsa keşke. Hep fitne, fesat, pislikler konuşulan, gündemi gereksiz geren yararından çok zararı olan programlar.

Kanaltürk ve Beyaz Tv programları seviyesiz programlar.

Hele Serhat tam bir kolpacı, sene başında başkandan ayar yemişti, yine başladı sinsi sinsi pislikleri konuşturmaya.

ali dürüst çok sinirlenmiş yalnız pis sövüyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt