Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

renktaşlar bu telegolün tekrarını izleyebilceğimiz bi yer var mı acaba

Ordu Galatasaray'a o parayı yatırmadan sözlesme falan imzalayamaz. Bunu anlayamadı gerizekalılar. Sen parayı yatırmadan Culio'ya bir sözlesme imzalattıysan asıl suç olan budur.

Bundan 2 yıl önce kiralık verdiğimiz gençler vesilesiyle OrduSaray diye lanse edilen güzide kulüplerden Orduspor'un asil taraftarına bir çağrıda bulunmamız gerekli..

Nedim Türkmen İSTİFA..

Ulan bu karı kim nerden çıktı şimdi ay allahım ya ulan herkes düşmanımızmış anasını satıyım

@onuraliogullari Suskunlar, Yeni sezon'da yeni kadrosuyla KanalTURK'de; Serhat Ulueren, Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Nedim Türkmen

iyiki ali baskan ve terim baglandida rahatladim.yoksa uyuyamaz kafayi yerdim:)

Valla fatih terimi delirtmeyi başladılar.

Bizim içimizdekiler ve nedim sonunda delirtmeyi başardılar

Şimdi yarın çıkacaklar anti terimciler bizler varken galatasarayı savunmak sanamı düştü diyecekler

Anti terimciler fatih terimi tuzağa düşürmeyi başardılar aferim

yeter artik

Ordu Galatasaray'a o parayı yatırmadan sözlesme falan imzalayamaz. Bunu anlayamadı gerizekalılar. Sen parayı yatırmadan Culio'ya bir sözlesme imzalattıysan asıl suç olan budur.

bunu ali dürüst acikladi ama erman dangalagi hala anlamadi.kaya bile kac kez söyledi:)

ya bu kanıbozuk karı kim

sizce culio gelecek sezon olmalimi? bence olmamali ,bu olayla ilgili degil cok daha iyi biri lazim bize

Culio üstüne o kadar tartısılcak bir topcu degil, ama iste fatih hoca'da gelecek sezon 3 kulvar olucak diye rotasyonda düsünüyor. Stancu'da Culio'da Galatasaray'da CL'de ilk 11'de oynuyacak adamlar degil.

kimse bizi durduramaz ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt