Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Uçak bileti kaldırmışlar la kongrede :D Harbi bizim kongrede çok enteresan insanlar vardı.. Divan başkanı ''kartları havaya kaldırın'' diyordu bi taneside tutmuş yaşlı bi amcayı havaya kaldırıyodu. Ulan öyle kart demediler boolum..

Sunu anladim ki,oyuncularimizda mangal gibi yürek varmis:) Nasil rahat olabiliyorlar Terim saha kenarinda dururken anlamak mümkün degil:) Benim ayaklarim birbirine dolanirdi ya:)

Içime Zafer, Sampiyonluk hisi girdi birden.

Culio'yu zaten istemiyordum takıma, şimdi hiç istemiyorum. Ortalığı karıştırdı allahın gerizekalısı, ulan sen kimsin ki Galatasaray'da oynayacaksın? Çapsız.

sizce culio gelecek sezon olmalimi? bence olmamali ,bu olayla ilgili degil cok daha iyi biri lazim bize
seneye galatasarayda adamın dediği abartılacakkadar birşey yok olayları çok buyuttuler adam oynamıcam demiyor kalbim galatasarayda ama orduya saygım var oynucam anlamında konuşuyor,ama telegol ne yaptı adam oynamak istemiyor diye başlık attı clio hedef gösterdi

Sunu anladim ki,oyuncularimizda mangal gibi yürek varmis:) Nasil rahat olabiliyorlar Terim saha kenarinda dururken anlamak mümkün degil:) Benim ayaklarim birbirine dolanirdi ya:)

maglup durumda oldugumuz maclarin devre arasinda soyunma odasinda terim nasildir kimbilir diimi ? :)

seneye galatasarayda adamın dediği abartılacakkadar birşey yok olayları çok buyuttuler adam oynamıcam demiyor kalbim galatasarayda ama orduya saygım var oynucam anlamında konuşuyor,ama telegol ne yaptı adam oynamak istemiyor diye başlık attı clio hedef gösterdi

ziya ve erman serefsizi

Günün sözü Fatih Terim'den '' Federasyon kimlere ceza vermişte,bana ceza veriyor? '' .

playoffda oynayabilirmi?

Mehmet Batdal ile durumu aynı.. Kiralık verildiği kulüp kiralık haklarından vazgeçtiği zaman tüm müsabakalarda oynar.. Tek istisna Avrupa Kupalarında var.. Ki ne Orduspor ne de biz böyle bir müsabakaya çıkmıyoruz..

Pino da 2 aydır oynayabilir mesela ama ağır sakatlığı var..

Hadi şikeciler, bu ayardan sonra arkanıza yara bandı yapıştırıp twitterda paylaşın.

Ermana gore fatih hoca gidiymis. Tee Allahim ya. Illa geri baglanacak adam. Ama boyle devam ederlerse Canli yayini basar Fatih hoca. Nizde arkasindan..

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

erman;culio ordunun mali.1.5 milyonu verir alir.

ulan erman dangalagi önce ordu 1.5 milyonu ödesin ve culio ile yeni sözlesme imzalasin sonra onlarin mali olur.dangalak

Sıra Başkan'da allahım ulan nasıl Galatasaraylısınız siz ya medyaya malzeme veriyorsunuz,

Twitter'da akım başladı beyler..

#FatihTerimAyari , #AykutKocamanHiyari ahahahahahahahahahahha

Galatasaray'la kimse basa cikamaaaaz :o

Kimse kizmasin ama bizi icten hep bu bayanlar karistiriyor. Sen simdi ne diye kalkip cikip bu tarz bir aciklama yapma geregi duyuyorsun?

Bundan önce bir bayan daha vardi. Sari sacli gözlüklü fotograflari dolasiyordu meydanda. Adnan Polat`in sözcülügünü falan yapiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt