Alp Kırıkoğlu
Kırmızı Üye
- 5 Eylül 2010
- 1.477
- 0
- 1.146
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Bu olaydan sonra gelmesin Culio. Karaktersizlik etmiş.
Bu olaydan sonra gelmesin Culio. Karaktersizlik etmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter'da akım başladı beyler..
#FatihTerimAyari , #AykutKocamanHiyari ahahahahahahahahahahha
PES... Ulan tahrik ettiniz yalancılar diyor Ermanla Serhat gülüyor yüzsüzlüğün bu kadarı..
Kimse kizmasin ama bizi icten hep bu bayanlar karistiriyor. Sen simdi ne diye kalkip cikip bu tarz bir aciklama yapma geregi duyuyorsun?
Bundan önce bir bayan daha vardi. Sari sacli gözlüklü fotograflari dolasiyordu meydanda. Adnan Polat`in sözcülügünü falan yapiyordu.[/QUOTE
Ben çözemiyorum ya bide bunlar Lise'den çıkma yani neden şiimdi??Neden hepsi ard arda geliyor??
Ne oynaması. Hazirana kadar bizle antrenmana bile çıkamaz. Hazirana kadar Ordu Sporun..
Başka cezaları vermediler? Bana mı verecekler dedi. Yoksa yanlış mı duydum..![]()
Kimse kizmasin ama bizi icten hep bu bayanlar karistiriyor. Sen simdi ne diye kalkip cikip bu tarz bir aciklama yapma geregi duyuyorsun?
Bundan önce bir bayan daha vardi. Sari sacli gözlüklü fotograflari dolasiyordu meydanda. Adnan Polat`in sözcülügünü falan yapiyordu.
sözleşmesi orduspor tarafından fesh edildikten sonra nie oynamasın cnm sonuçta kira durumu bitiyor ve doğal olarakta kulübüze geri dönücek yani