Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bu olaydan sonra gelmesin Culio. Karaktersizlik etmiş.

Serhat Ulueren ve Kaya Çilingiroğlu'nun yayın esnasında gülmemek için kıvranır halleri ve bazen dayanamayıp gülmeleri de çok manidardı.

Programın tek konusu Galatasaray oldu. Ne gece idi. Hala devam ediyor. :)

[video=youtube;WRZaWEPtfDM]https://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM[/video]

[video=youtube;pnsC_DpxsXI]https://www.youtube.com/watch?v=pnsC_DpxsXI[/video]

PES... Ulan tahrik ettiniz yalancılar diyor Ermanla Serhat gülüyor yüzsüzlüğün bu kadarı..

HELAL! iste bu!

adamlar sonunda nasil gulduler. Demekki biraz gaza getirip Fatih hocayi bile yayina aliyoruz diyerek nasil havalara girdiler....

rezil herifler hepsi!

Kimse kizmasin ama bizi icten hep bu bayanlar karistiriyor. Sen simdi ne diye kalkip cikip bu tarz bir aciklama yapma geregi duyuyorsun?

Bundan önce bir bayan daha vardi. Sari sacli gözlüklü fotograflari dolasiyordu meydanda. Adnan Polat`in sözcülügünü falan yapiyordu.[/QUOTE

Ben çözemiyorum ya bide bunlar Lise'den çıkma yani neden şiimdi??Neden hepsi ard arda geliyor??

O degilde Fatih Hoca baglandiktan 2-3 dakka sonra Fatih hocamiz Serhata oyle degilmi Serhat!? Degince yavasca yutkunarak "Evet' sessiz bir sekilde ezik bir sekilde degince.

'f.... YEAH' Meme sine burundum :D

OOO fenerin avukatı bağlanmış.

Culio'nun önümüzdeki maçlarda oynama ihtimali varsa Galatasaray'a Emre ve Riera'dan daha fazla yarar sağlayacağını düşünüyorum.

bence iyi oldu bu .. bir rehavet vardi ve bu olay tüm o rehaveti kaldirip tekrardan realiteye döndürdü...

bu arada ... türkiye yle baglarimi tam kopardim ...

herseyim yurtdisinda ailem,sevgilim,sosyal hayatim fln ve kafam cok rahat

Galatasarayim türkiye ile son baglantim...

su avrupa ligi kurulsada türkiyeden kurtulsak...

kimse kusura bakmasin ama türkiye resmen serefsiz dolmus... yalan,ückagit,serefsizlik,onursuzluk normal olmus...

o güzel ülkeyi ne hale cevirdiler... yazik...

Kimse kizmasin ama bizi icten hep bu bayanlar karistiriyor. Sen simdi ne diye kalkip cikip bu tarz bir aciklama yapma geregi duyuyorsun?

Bundan önce bir bayan daha vardi. Sari sacli gözlüklü fotograflari dolasiyordu meydanda. Adnan Polat`in sözcülügünü falan yapiyordu.

Bir dönem tekerlekli sandalye şube kaptanı olan Dilara Endican'dı o hanım. (Şu an hala bu görevde midir bilmiyorum.)

Yarında Stancu'yu konuşturtmaya çalışır bu basın,1 hafta uğraşsınlar bizle ama maçta basına ayar vermek şart artık lamı cimi yok

sözleşmesi orduspor tarafından fesh edildikten sonra nie oynamasın cnm sonuçta kira durumu bitiyor ve doğal olarakta kulübüze geri dönücek yani

Az önce konunun başında söylendi renkdaş farketmemiş o kısmı.. Fesih işlemi onaylandıktan sonra bizimdir..

Aynı Pino ve Batdal gibi..

[video=youtube;WRZaWEPtfDM]https://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt