Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Kimileri ayar verir.. Kimileri ifade.. :)

En fenası Fatih hoca telefonu kapatınca sütüdyada konuşmaya kimse cesaret edemedi.Ziya aga " ne konuşayım" diyo :D

Böyle şeylerin konuşulması kötü ama hocanın bu olay vesilesiyle çıkıp konuşması iyi oldu. En azından sahipsiz görüp kolayca boş konuşamazlar.

fatih terim baglandı verdi ayarı hepsinin yüzü düştü dut yemiş bülbüle döndü bir tek kayayı tuttum helal olsun nedim turkmen surekli farklı konusuyor dedi noktayı koydu.

serhat ulueren:...hocam bu biraz agır olmadı mı

sen millete giydirirken iyiydii hoca yuzune vurunca zoruna gitti dimi serhat ulueren milletin arkasından atıp tutuyorsunuz adnan polat konuk oldugunda da baskanım baskanım diye yalakalık yapıyordunuz

[video=youtube;WRZaWEPtfDM]https://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM&feature=player_embedded#![/video]

4:08 - 4:24 yok boyle birsey... Allahim ne buyuk bir hocasin sen..

Cevap veremiyor lan cevapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp yutkunuyon lannn evet bile diyemiyonn

Fatih Terim verir boyle ayari...

547190007.jpg

bunlar halen aptal otesi birsey.. hele Erman Toroglu.. Orduspor baskani resmen diyor... ben Culio ile anlasma yaptim ama anlasma benim elimde Galatasaraya vermedim ve para henuz yatirilmamistir.

Bu ne anlamina gelir? ÖN ANLASMASINDAN BASKA BIR DEGERI OLMAZ! sonucta kagit uzerinde Culio halen Galatasarayin oyuncusudur! sizin orda anlasma yapmaniz gecersizdir!

Oyuncu sahibi Galatasaraydir

Kiraliyan Orduspor oyuncunun sorumlusudur

1.5 milyon opsiyonu var (demek ki halen senin degildir!)

O parayi yatirdiktan sonra Culio ile anlasman lazim. Galatasaray ile anlasmadan once ne yaparsan bos (1.5 milyon yatirmadan once)

Bugun niyetleri cok belliydi bizi oyuna getirmek icin ne yaptiklari ortada kabullenemiyorlar.

Zaten Ali Dürüst bağlanıp fırça atınca biri yazmıştı, Adnan Öztürk'ü sandalyeye bağladılar herhalde diye yoksa stüdyoyu basardı adam :D

Ayrıca ön anlaşma yok 4 yıllık, yok bonservis falan hepsi detay bunların. Ordu play-off oynamayacak, 1.5 ay daha maaş ödememek için böyle işlere girdiler bu arada Demirören'den ne kadar aldılarsa bunu Galatasaray'a sataşarak yapmaya çalıştılar. Ellerinde patladı, daha da patlayacak inşallah. Bizim yardımlarımız olmasa şimdi Manisa veya Samsun durumundaydılar. Gelecek sene acı çeke çeke düşsünler inşallah.

[video=youtube;WRZaWEPtfDM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WRZaWEPtfDM[/video]

04:36

Bizi kullansın, ama Galatasaray Kulübü'nü kimse kullandırmaz Nedim beye !

Yahu, bizim Yönetimden korkulur valla.. Ali Dürüst ve Fatih Terim programdakilerini susturdu resmen... birde Adnan Öztürk olsa abooo

Yahu, bizim Yönetimden korkulur valla.. Ali Dürüst ve Fatih Terim programdakilerini susturdu resmen... birde Adnan Öztürk olsa abooo

fatih hocanın bu telegoldekileri tanımasına ragmen yine sert girdi. adnan öztürk girseydi olayın icine vay bunların haline.

valla cok rahatladim arkadaslar.bizimkiler iyi ayar verdi :)

videoda tam 24.00 dakkada diyor birilerine ceza vermiyor bizemi verecek diye,Birileri derken tam anlaşılmıyor ama,orda şikecilerde diyor olabilir :D

bekleyin programa geliyorum deseydi ne olacaktı acaba.

Adnan Ozturkun sportif tarafla iliskisi kalmadi. Bundan sonra kimse , cikip GSTVde yada basina yada bu tip programlarda futbol takiminin ayarcisi olmasini beklemesin. Istifa etti,keske etmeseydi reis.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Dönüyor biseyler dönüyor. Nedim karaktersizi Galatasaray'la alakasi yok olayin diyor ama 3 saat ortaligi karistiriyor. Acisini cumartesi cikartacagiz Zeki Müren kilikli herif. (özür dilerim Zeki Müren)

Fatih Hoca bağlandığında stüdyodaki bütün angutların feleği şaştı.Birbirlerine öyle şaşkın biçimde baktıklarında zaten koptum.:D

Reyizsin Hocam. :tiphat:

Adnan Ozturkun sportif tarafla iliskisi kalmadi. Bundan sonra kimse , cikip GSTVde yada basina yada bu tip programlarda futbol takiminin ayarcisi olmasini beklemesin. Istifa etti,keske etmeseydi reis.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

istifa etmedi nerden cikardiniz? hic bir zaman sportif ise bakmiyordu zaten....mali islere bakiyor adnan öztürk...

yine cikar yine kükrer ... yanlis bilgi vermeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt