Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istifa etmedi nerden cikardiniz? hic bir zaman sportif ise bakmiyordu zaten....mali islere bakiyor adnan öztürk...
yine cikar yine kükrer ... yanlis bilgi vermeyin...
Lutfen yanlis bilgi vermeyin. Buyur , yanlis bilgi verecek durumum yok.
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. tarafından duyurulan ve üye değişikliği başlığıyla KAP'a yapılan açıklama şöyle: Sn.Adnan Nas ve Sn.Adnan Öztürk, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Sn.Adnan Nas’ın yerine Sn.Ümüt Özdemir’in ve Sn.Adnan Öztürk yerine Sn. Mehmet Ali Birand’ın Bağımsız Yönetim kurulu Üyesi olarak atanmasına ve halihazırda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sn. Murat Canaydın’ın da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir."
Ezbere konusmuyorum.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
sirketlerin birlesmesi yüzünden oldu bu ..![]()
Ben farkli bisey demedim ki. Biliyorum sirketler yuzunden oldugunu,adamlarin hissi yoktu,hissesi olan 2 kisi yerine bunlar istifa etti. Sen bana yanlis bilgi veriyorsun dedin. Sportif AS de gorev yapmadi dedin. Bende yapti dedim ve sportif AS de calistigini ve istifa ettigini kanitladim. Galatasarayla ilgili herseye cevap verir,sikeyle ilgili herseye ayar verir. Ama boyle takimim cevresinde olan olaylara karismaz.
kusura bakma renktas simdi tam okuyunca hakliymissin![]()
nedim kendi içine kaçtı galiba.

Adnan Ozturk cikardi bugun istifa etmeseydi. Ama onun yerine alisilagelmisin aksine Ali Durust cikti , bundan sonrada olaganustu durum olmazsa Ali Durust aciklama yapar futbol takimiyla ilgili
Yanlışın var Adnan Öztürk sadece prosedür gereği istifa etti görevine devam ediyor dikkat edersen Adnan Öztürk futbol takımı ile ilgili konuşmuyor şike, mali konular vs. ile ilgili konuşmalar yapıyor o yüzden bağlanmadı.
Ben farkli bisey demedim ki. Biliyorum sirketler yuzunden oldugunu,adamlarin hissi yoktu,hissesi olan 2 kisi yerine bunlar istifa etti. Sen bana yanlis bilgi veriyorsun dedin. Sportif AS de gorev yapmadi dedin. Bende yapti dedim ve sportif AS de calistigini ve istifa ettigini kanitladim. Galatasarayla ilgili herseye cevap verir,sikeyle ilgili herseye ayar verir. Ama boyle takimin cevresinde olan olaylara karismaz.
Hocam yazdigim mesajlari bir oku. Ben ankara diyorum sen bana baskent diyosun
Yukarida yazdigim sey 03:27 de ;
Benim alıntıladığım mesajında istifa etti diyorsun diğerinde prosedür gereği istifa etti diyorsun
Elestirmek icin yer arama,prosedur diye bisey yazmadimki. Istifa ettigini soyledim,sportif as yle iliskisinin kalmadigini soyledim. Sike mali ve Galatasaray adina konusur ama futbol takiminin ayarcisi olmaz dedim.
Adnan Öztürk zaten futbol takımıyla ilgili konuşmuyor istifa etmesiyle alakası yok. Sportif aş falan alakası yok yani..
İstifa nedenleri;
Türk Ticaret Kanunu'nda yer alan bir kanuna göre, yönetimde bağımsız yönetici gerektiği için böyle bir görev değişikliğine gidildiği öğrenildi.
Görevlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. Sadece kağıt üzerinde gerçekleşmesi gereken bir kural ve düzen var.
Ben farkli bisey demiyorumki. Yonetim kurulundan istifa ettiler. Ama gorevleri aynen devam esiyor. Ben ankara diyorum siz baskent. Ben sadece sportif asden istifa ettigini soyledim.
Benim kimseye bir şey dediğim yok. Sadece bilgi için ortaya yazdım.![]()