Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

aga evimizde 3 maçıda kazanıp deplasmanda bir beraberlik bize yetiyor ki

Bu malları dinleyip bosu bosuna zaman harcayacağınıza Sergen dinleyin bence. Adam en azından futboldan anlıyor ve net konusuyor. Bunlar anlamadğı gibi canlı yayında şov yapıyorlar.

Gaziantepspor 8 haftadir gol yememis ya la..Bizden sonra en az gol yiyen takimmis ayrica. helal olsun

Bu eziklerin bi tarafında bu kadar bal varken bu iş çok zor. 2-2 lik maça bakın ortada poziyon yokken 2-0 geriye düştük. Ben biraz umutsuzum bu konuda

Ben yeneceğimizi düşünüyorum. Bu sefer o ilk dakikadaki baskıyı göz ardı etmeden oynamamız gerekir. Biraz daha agresif başlarsak hallederiz.

Biz evimizde 3 de 3 yaptiktan sonra, fener 5 de 5 yapmazsa sampiyonuz zaten..Deplasmana bile gerek yok. fener 5 de 5 yapamaz zaten

Besiktas deplasmanindan kimse puan beklemesin. 3G , 2B , 1M

Trabzondan 4 puan,fenerden 4 puan,besiktastan 3 puan bizi sampiyon yapar. 11 puan yapar , +5 puanda fark var. 16 puan fark diyelim. Fener ise en iyi ihtimal 4 Galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet olur yazdigim senaryoyla. 13 puan yapar. Yani ;

Galatasaray 50 puan

Fenerbahce 47 puan

Fenere Kaybetmeyelim yeter.

sacma bi play off tahmini yaptılar rezillik ts-fb macı seyircisiz oynanacak o zaman fener galip gelir ts-gs macı seyircisiz oynanacak o zman ts galip gelir bu kadar kolpa yorumcu olamaz ya

hikmet karaman için de tamam iyi iş cıkarmışta biraz da hattini bilerek yorum yapsın 4-5 oyuncu takviyesi ile kralı gelse kafa tutarız ne demek ya önumuzdeki sezon 10 .hafta istifa edersen ne olcak bu kadar iddalı konusması cok komik

Adnan başkan var dediler geldik.

Adnan Öztürk gol üstüne gol atıyor.

Çok seviyorum bu adamı.

Adnan Öztürk : TFF ortak ceza verilsin diye uğraşıyor ama iddianamede adı geçmeyen takımların ceza alıcağını düşünmüyorum yakında ifade alan amirleri savcıyı suçlıyacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt