Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

emre ye 4x4 yag hahahaha :D

allah iyilinizi versin:D

Koreografi hakkında,

S.Ulueren: " Daha önce GS maçında denenmiş olmamıştı, daha yine yine niye deneyip duruyorsun "

G.Özdenak: "cemil turan bana gider yaptı bende ona yaptım" :D

Erman doğru konuşuyor abi ne kadar sevmesemde adamın hakkını veririm söylediklerinin hepsi doğru bu şike sürecinde ne dediyse a'dan z'ye doğru çıktı , doğru yorumladı.

merak ediyorum şu azizcanı savunan beyni bitiklerin kaçı iddanameye göz ucuyla bakmıştır ?

Erman doğru konuşuyor abi ne kadar sevmesemde adamın hakkını veririm söylediklerinin hepsi doğru bu şike sürecinde ne dediyse a'dan z'ye doğru çıktı , doğru yorumladı.

Orta oyunu inanmayın.Erman içeride ayrı dışarıda ayrı konuşuyor.Başından beri böyle olacağını biliyordu.FB'li damgası yemesin diye yapıyor bunu.Erman'ın FB'li olduğunun ispatı Hıncal Uluç'un 2000'lerin başında ki yazıları ve Erman'ın bizim hakkımızda ki hakem yorumlarıdır.

Erman sonunda FB'nin kazanacağını bildiği hiç bir maç veya dava için FB'yi haklı çıkarmaya çalışmaz.Turnusol kağıdıdır bu yönüyle kendisi.O ne zaman Galatasaray'ı fazla eleştiriyorsa bilin ki Galatasaray güçlü ve şampiyon olacak demektir. Ama FB liderken ve şampiyonluğa giderken bize yaptığının %20'si kadar göstermelik onu da eleştirir.

Birisi bunlara dur desin;

Hüseyin Göçek'in Galatasaray'lı forması varmış ondan bahsediyorlar.

Melo ve Eboue golden sonra sevinmiş suç onlardaymış.

Gökmen kadar ağır embesil tanımıyorum bide bu maho o gözlüğü takıp entel felan olduğunu mu zannediyo...

ALLAH'ın krosu ya...

Melo gol atabilir,eboule sevinebilir

ee tabi buda bazılarına koyabilir

Koyulan nüfus fazla

reyting kazandirmayin bu serefsizlere

Bırazdan Huseyın gokcekın bızım basketbol formalı resmını gosterıceklermıs, bende kendılerınıe bır tetıkcının anetomısı dosyasını yollım özellıkle kadıkoyde hakem kafası yarılınca devam etmesını..

vay arkadas bu sinan engin ne icmis besiktas taraftari sahaya atlamamis diyor , benmi yanlis gördüm yoksa bu sinan cokmu icki icmis

aslan Erman acayip konusuyor kocum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt