Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

ziya bunamış

atma ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

erman toroglu:helal olsun bu şike olayında herkesi öptüler. kulak arkasından enseden alt dudaktan öptüler:D

mehmet topuz olayına gectiler.

Erman Toroğlu'da artık pes etmiş. Bakmış bunlar dalga geçiyor, ben de geçeyim dalgamı diyor galiba.. :) Son 2-3 haftadır bir garip..

şike sürecinden dolayı bu ziya kendi taraftarından ayarı yiyince nası döndü ama..her lafa tepikleme atlıyor..durumu ibretlik..vay anasını sayın seyirciler

O mehmet topuzun gelecekte olacağım bir maçında kafasıı yarmassam adam değilim.Şerefsiz it.Sen git malumlarının ağzına işe

ulann gökmen bi dosya actın gene zararlı biz cıktı adamlar baska taraftarın yaptıgını bile bizim taraftarın ustune yıktılar agzını acamadın

yine bi şekilde bizi suçlayacak birşey buldular bravo lan size 4 beyinsiz'i gırtlaklayasım geliyor bu ülkede hep bizim alayhimize mi haber yapılır lan. Beyinsizler play off'u

çıkarana sayın, sadece statta mı oldu bu ölüm kahvede de oldu orayada mı bizim yönetim müdehale etmeliydi. 5 senedir stadın çevresine hastane yapamayan ülkeye birşey yok zaten. Lanet olsun lan bu düzene

Erman Toroğlu süper konuşuyor.

asıl biz ligi kaybedersek ligden cekilelim bakalım bu ligin gercek degeri kimmmiş

Ne diyor lan bu gökmen. Gene saçmalamaya başladı. Ts maçı bilerek verdi falan diyor. Ne ayaksın sen gökmen :mad:

Bu gökmen kadar mal bir adam görmedim ben,resmen sokaktaki bir angut gibi konusuyor.Lan mal gökmen gecen hafta Bizim daha cok pozisyonumuz yokmudu bu mactan dahada üstün oynamadikmi.

Gökmen Özdenak komedi ya. Bir de derdini anlatabilse.. :asd:

şu gökmenin kafasına sıksın biri

ziya moruğu yine bol bol sıkıyo,gökmen de çanak tutuyo..yazıklar olsun be

Burak niye oynamamis mis diyor Ziyaaaa.

Emenike = Burak olayi diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt