Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

İzlemeyin kardeşim. Ruh sağlığınıza yazık. Galatasaray düşmanlarına reyting yaptırmayın.

adi gökmen bunu atın üyelik v.s varsa kulupte

Ali Dürüstte sacmalamaya basladi iyice,Adnan Öztürk disinda adam akilli konusan yok.

bir allahın kuluda demiyor ki beşiktaş maçındada oynamadı burak beşiktaşada mı tek rakibinede mi hatır şikesi yaptı trabzon allahtan korkun be

Beyler bu şikeci tayfasının maksadı, trabzon onur meselesi yapıp hırslansın bizden puan çalsın.

Kimse BJK fenere yatacak diye haber yapmıyor ne hikmetse ?, BKZ. bjk başkanı fenerbahçemiz diyor

Beyler bu şikeci tayfasının maksadı, trabzon onur meselesi yapıp hırslansın bizden puan çalsın.

Kimse BJK fenere yatacak diye haber yapmıyor ne hikmetse ?, BKZ. bjk başkanı fenerbahçemiz diyor

Kimim yatigini yarin güzel görecegiz.

bu Ziya da da gram beyin yok. Gökmen ve Ziya'nin toplam IQ'lari acaba nedir.

Şike varmış maçta babam öle diyor (kendisi fenerlidir.) vay üçkağıtçılar derhal ceza verin amatöre yollayın haketti bunlar. !

Rıdvan ne alaka ya adam Fener yöneticisi mi yorumcu mu belli değil..

Ulan erman helal olsun. O.Lyon'u örnek verdi Rıdvan. Bende evde arkadaşa. ''Ulan lyon maçında tape mi çıtı ortaya bunu söyleseler ya'' dedim . Erman duydu beni :D

Ya bunlar 7enerbahçe cumhuriyeti diyorlar ama bence resmen "7enerbahçe diktatörlüğü"

Rıdvan ne diyor: "azize ceza evinde bile olsa f5 başkanı olarak kalmalı"

Ulan erman helal olsun. O.Lyon'u örnek verdi Rıdvan. Bende evde arkadaşa. ''Ulan lyon maçında tape mi çıtı ortaya bunu söyleseler ya'' dedim . Erman duydu beni :D

cevabı duydun mu pişkinin tape olayları beni aşar ulan o zaman Lyon'u neden örnek gösteriyorsun cahil zibidi

Yapsınlar yapsınlar. O hırslandırdıkları trabzon onlara bi çaksında görsünler bakalım hırsı mırsı:D

puff habere bak ya veren verir arkadaş sen koy geç ben bu teşvik olayını anlamıyorum yahu teşvik benim gözümde suç değil, sonuçta rakibin gücü belli adamın biri diyo ki sen buna sen asıl puan al bişe yap. E aga sana demiyo ki kaleye şut çekme gol atma diye. Ama şike bam başka birşey adama oynama lan diyorsun bundan büyük adilik olabilir mi.

cevabı duydun mu pişkinin tape olayları beni aşar ulan o zaman Lyon'u neden örnek gösteriyorsun cahil zibidi

isine nasil geliyorsa öyle konusuyor.

simdi baska takim olsaydi bu durumda abi tapeler var hersey ortada diyerdi o seytan herif.

hic bir haberi yokmus adamin, bizde inandik

puff habere bak ya veren verir arkadaş sen koy geç ben bu teşvik olayını anlamıyorum yahu teşvik benim gözümde suç değil, sonuçta rakibin gücü belli adamın biri diyo ki sen buna sen asıl puan al bişe yap. E aga sana demiyo ki kaleye şut çekme gol atma diye. Ama şike bam başka birşey adama oynama lan diyorsun bundan büyük adilik olabilir mi.

haksizlik degilmi?

Senle oynayinca rahat oynasin nasilsa prim 1milyon

benle oynayinca prim 10 milyon diye yirtsin kendini?

tesvikde sike kadar sucdur

her ikisindede manipule ediyorsun

teşvik kelimesinde bir ilüzyon var aslında o yüzden normalmiş gibi geliyor teşviğin şikeden farkı yok

daha iyi oyna diye para verilir mi zaten sporun doğası gereği o adamın para almadan çıkıp elinden geleni yapması gerekiyor para motivasyon sebebi olurmu

tesebbüse baglayacaklar herseyi

teşvik kelimesinde bir ilüzyon var aslında o yüzden normalmiş gibi geliyor teşviğin şikeden farkı yok

daha iyi oyna diye para verilir mi zaten sporun doğası gereği o adamın para almadan çıkıp elinden geleni yapması gerekiyor para motivasyon sebebi olurmu

abi bizim maçtan örnek vereyim trabzon teşvik alsa ne olacak fener teşvik alsa ne olacak bombardıman ediyoruz bunlar 4-4lük olsalar zaten uçar giderler zaten e bir yerde hata yapmayacaklar mı yapacaklar kendilerini %100 maça vermeleri imkansız ki dediğim gibi zaten verseler önce ki maçlarda verirler sıralamada ki yerleri değişir alacağı teşviğin birkaç katı para kaldırırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt