Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Freddie Mercury'nin "We Are The Champions"ının ardından, Gökmen'den gelen Hamamcı Teyze ile kulaklarımızın pası silindi.

:coffee:

Hamamcı Teyze neydi öyle ya.. :asd:

son soyledikleri baya meraklandirdi beni, Aziz Yildirim ile 2001 yilinda Aziz Yildirimin bana verdigi gorevleri yaptim diyen ve iceride olan bir kisi ismini unutum karsi karsiya gelecekmis mahkemede bakalim neler olacak.

son soyledikleri baya meraklandirdi beni, Aziz Yildirim ile 2001 yilinda Aziz Yildirimin bana verdigi gorevleri yaptim diyen ve iceride olan bir kisi ismini unutum karsi karsiya gelecekmis mahkemede bakalim neler olacak.

Cihan Oskay.

off bu gece telegol bomba gibi olacak.erman hoca zaten piyasadaki bütün piyonlara inat doberman kıvamında tüm gerçekleri çekinmeden müthiş bi şekilde açıklıyor.işte bu gece tam sırası.iki yaşından beri hastasıyız.

Akşamki programı heyecanla bekliyorum..

bu akşam umarım dobra bir program yaparlar ne biliyorlarsa gizli saklı istihbarat herşey ortaya dökülsün,mehmet baransu'yu da bağlarlar umarım zira akşam dediklerinin hepsi çıktı

beyler bız adnan polatın yüzünden sevk edılmısız yıne azize murat özaydınlının adnan polat hakkındakı konusmalrı yuzunden

Erman'dan güzel yorumlar bekliyorum her zaman ki gibi.

beyler bız adnan polatın yüzünden sevk edılmısız yıne azize murat özaydınlının adnan polat hakkındakı konusmalrı yuzunden

Biz yakından uzaktan hiçbir şekilde bu sürecin içinde değiliz takipsizlik kararı çıkmıştı hakkımızda.Ha dediğin doğru olabilir , TFF bir şekilde bizi çekmeye çalışıyor bu pisliğe.

şimdi objektif görünmek için bize de saydırırlar , durmadan A.Polat'la ilgili tapeleri yayınlarlar

Baransu reyiz olsa süper olur..

Erman + Baransu dehşet olur , ziya gökmen kaya gibi embesilleri , konuşmayı bilmeyen hıyarları oraya oturtacaklarına baransu'yu oturtsunlar daha iyi

baransu tel ile değilde stüdyoya gelse daha iyi olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt