Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

telegolun arka fonunda

ATATÜRK ün

ben futbolcunun zeki cevik ve ahlaklısını severim yazıyor

helal olsunn

Cezanın ertelenmesi mi ohoooo tamam ceza meza beklemesin kimse bunlar erteler , UEFA top sende artık!

ulan 4 yandan kuşatmışlar cezanın önünü kapamışlar ceza çıkmasın diye maddeler mis gibi hazırlanmış olurda hasbelkader ceza vermek zorunda kalırlarsa erteleme var uefa bu topa yapıştırmaz mı gelişine

Cezanın ertelenmesi mi ohoooo tamam ceza meza beklemesin kimse bunlar erteler , UEFA top sende artık!

beni korkutan ,eufa nin 16 klup cok fazla, siz topluca bu ise girmissiniz, sizi tff olarak avrupadan men ediyorum derse, o zaman zokayi yutariz,yaptigimiz butun yatirim ve emek helak olur.

Telegol'ü tebrik etmek gerekir,hakikaten iyi giydiriyorlar şikebahçelilere

serhat ulueren görüştüğünü iddia ediyor kimle olduğunu tam duyamadım ama illa vardır duyan ya etik kurul başkanı ya üyelerden biri bizim yazdığımız rapor bu değil bizim yazdıgımız raporla bu raporun alakası yok demişler

Hmm.Sağol abi,teşekkürler.

O masadaki biberler patlicanlar ne la öyle?:D:D Canli yayinda ziyafet mi cekecek Erman?

ulan 4 yandan kuşatmışlar cezanın önünü kapamışlar ceza çıkmasın diye maddeler mis gibi hazırlanmış olurda hasbelkader ceza vermek zorunda kalırlarsa erteleme var uefa bu topa yapıştırmaz mı gelişine

Uefa bunların aroune kone resmen.

Bekliyorum la.yarın voleyi çaksınlar bu mikroplara!

O zaman tam rahatlayacağım..

€fsan€ Galatasaray‏@maxiefsane

Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay: "Demirören'in anlattıklarıyla bizim raporun alakası yok. Raporda ciddi şike ve teşebbüs kanaati var"

beni korkutan ,eufa nin 16 klup cok fazla, siz topluca bu ise girmissiniz, sizi tff olarak avrupadan men ediyorum derse, o zaman zokayi yutariz,yaptigimiz butun yatirim ve emek helak olur.

İşte şerefsiz Yıldırım Demirören'in amacıda o! Sırf Fenerbahçe'si şikeci damgası yemesin , sırf onlar ceza yemesin diye topyekün herkesi ceza aldırmaya çalışıyor , Milli takımıda ateşe atıyor.

Dangalak herif, resmen futbolun katili olmaya gelmiş.

Peki ya yanındaki haysiyetsizler?

Sizin nasıl ebeveynleriniz vardı yahu?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

€fsan€ Galatasaray‏@maxiefsane

Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay: "Demirören'in anlattıklarıyla bizim raporun alakası yok. Raporda ciddi şike ve teşebbüs kanaati var"

Bu tür bir açıklama varsa eğer dolayı yollardan değil,direkt olarak kamuoyu ile paylaşılmalı.

TFF nin amacı bu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt