Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
baransu nerelerde
baransu nerelerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne denirki bunlara!
€fsan€ Galatasaray@maxiefsane
Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay: "Demirören'in anlattıklarıyla bizim raporun alakası yok. Raporda ciddi şike ve teşebbüs kanaati var"
beni korkutan ,eufa nin 16 klup cok fazla, siz topluca bu ise girmissiniz, sizi tff olarak avrupadan men ediyorum derse, o zaman zokayi yutariz,yaptigimiz butun yatirim ve emek helak olur.
€fsan€ Galatasaray@maxiefsane
Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay: "Demirören'in anlattıklarıyla bizim raporun alakası yok. Raporda ciddi şike ve teşebbüs kanaati var"
Olay yaratır bunlar olaaayy..
eger Atalay in dedikleri gercek ise ne olur arkadaslar?
" Sarı-Lacivertli taraftarların 12 Numara adlı oluşumu, twitter hesabından ''Taksim'de herhangi bir şekilde yürüyüşe izin verildiği an, aynı tarih aynı saatte 12 Numara olarak orada olacağız. Önemle duyurulur'' açıklamasını yaptı."
beyler bu doğru mu bilen var mı..bunlar sopayı hakketti..şerefsizler sabote edecekler akıllarınca..
" Sarı-Lacivertli taraftarların 12 Numara adlı oluşumu, twitter hesabından ''Taksim'de herhangi bir şekilde yürüyüşe izin verildiği an, aynı tarih aynı saatte 12 Numara olarak orada olacağız. Önemle duyurulur'' açıklamasını yaptı."
beyler bu doğru mu bilen var mı..bunlar sopayı hakketti..şerefsizler sabote edecekler akıllarınca..

mehmetbaransu @mehmetbaransu Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Etik Kurulu Başkanı yarın Taraf'ta açıklayacağım konuya parmak basmış. Yıldırım Demirören'in yalanını yarın yazmıştım.mehmetbaransu @mehmetbaransu Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Yarım saat içinde Telegole telefonla bağlanacağım.