Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

adnan's ulan belki suçsuzsunuz ama adımızı bulaştırma imkanı verdiniz tff'ye

size de yazıklar olsun

şu an kapı çalsa ve emre ile mehmet topuzu görseniz ne yaparsınız :D

ultraslan ibretlik bi vole cakmis, gelisine..

ben 9 yildir ligtv abonesiyim.. organize bi iptal kampanyasi olmadikca iptal etmeyecektim.. ultraslan'in bu aciklamasi yeterince organize benim icin..

Helal olsun!

9 yillik ligtv aboneligimi iptal ediyorum en kisa zamanda.. alsinlar decoderlerini munasip bir taraflarina .............lar

herkes sonunda uA koymus fln diyor ama aranizda bir kisi Digitürk iptal edecekmi?

100 kişiden en fazla 10 kişi ya eder, ya etmez. Ki buradaki bir çok arkadaş(hepiniz değil) ailesiyle yaşıyor ve baba eline bakıyor. Yani siz ben ligtv'yi iptal edeceğim deseniz bile, babanız otur oturduğun yere gavat dediği an sus pus oturursunuz. Ama yine de hiç yoktan iyidir. Denemekte fayda var. Haa ben de şuana kadar hiç ligtv olmadı. İzleyeceğim zaman ya kahveye, ya da mekana gidiyorum. O yüzden benim içim rahat bu konuda.

etik kurul başkanı açıklamasını okuyor serhat : programa baglanmam etik olmaz pfdk kararlarından sonra açıklıycam

ben iptal edeli 2 ay oluyor ,çok net olmasa da netten çatır çatır izliyorum.Yeter ki licktv+fener kazanmasın dedim.iyiki de demişim.Haydi renktaşlar herkes iptal ettirsin.

adnan's ulan belki suçsuzsunuz ama adımızı bulaştırma imkanı verdiniz tff'ye

size de yazıklar olsun

Bakın bu işlere kenarından köşesinden bulaşmış kimseyi tutmayacaksın kulüpte, suçu günahı olmasa bile, sinek küçük ama mide bulandırır. Bu işler malesef böyle. Yok benim arkadaşımdı, çok güvenirim falan, kulüp böyle yönetilmez.

Bir örnek de şu anda var, o kişinin de, çok değerli ve hiçbir suçu günahı olmasa dahi kulüpte kalmaması gerekir bence.

Oguz Atalay cikipda Yildirim Tüpkafayi yalanlarsa bütün ip burda kopar,ortada ne fener kalir ne tüpkafa nede onun saz arkadaslari...

Ligtv'yi iptal ettirmeyen taraftar ........... gitsin. Noktalı yeri biliyorsunuz, durduk yere ceza yemeyelim. :)

100 kişiden en fazla 10 kişi ya eder, ya etmez. Ki buradaki bir çok arkadaş(hepiniz değil) ailesiyle yaşıyor ve baba eline bakıyor. Yani siz ben ligtv'yi iptal edeceğim deseniz bile, babanız otur oturduğun yere gavat dediği an sus pus oturursunuz. Ama yine de hiç yoktan iyidir. Denemekte fayda var. Haa ben de şuana kadar hiç ligtv olmadı. İzleyeceğim zaman ya kahveye, ya da mekana gidiyorum. O yüzden benim içim rahat bu konuda.

aynen

yemin ediyorum ziya'yı anlayamıyorum :asd: abi bu adam bildiğin idiot , sadece saçmalıyor

ben bu ziyada taktim.. hic konusmuyo konustugu zamanda cok gereksiz konusuyo sirf birsey söylemis olmak icin:D

lig tv müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor deniliyor twitterda :)

kahvehaneler candır. koltuğum vipdir.

facebookta dune kadar bir ton atip tuttan f.b taraftarindan cit cikmiyor yanliz .adamlar olum sessizligindeler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt