Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

çarşamba günü olaylar çıkarsa işte asıl görsünler meseleyi.

Ne şahan ne şafak.Şu Erman'ın 10'da biri değiller. :D Ne güldüm bee.

UEFA olaya el atmadan biz tepkimizi gösterip isi bitirmeliyiz. BIz el atarsak, bu pisliklerden kurtuluruz. Eger UEFA atarsa, bu sikeciler hala elini kolunu sallaya sallaya gezerler.

12 numara ne ,çi,n glecek çok merak ediyorum ? gelsinler namuslarının parası neyse verip alırız.

beyler kaçıranlar varsa cacık olayını tekrar veriyor HIYAR vurgusuna dikkat :)

Çarşamba günü önem taşıyor. Katılabilecek olan herkes lütfen gelsin yürüyüşe.:)

12 numarada gelecekmiş.bekliyoruz bakalım.el mi yaman bey mi yaman

12.numara kım ya? bır taraftar grubumu?? ınternet delıkanlısı ne zaman ultrAslana meydan okuyor?? adamlar sallamadı zaten bunları ve acıklama bıle yapmıyorlar :) bakın yıne soyluyorum mac gunlerı taksımde bırakın fenerı bjk formasıyla bıle gecersen laf yersın..sen sımdı oraya fener formanla gelırsen bu adamları kımse tutamaz...kımse galeyana gelmesın, 12 numara cok delıkanlıysa gıtsın caddede karsı mıtıng yapsın, yapmayacagı mıtınge yalandan valilik kararı aldırmaya calısarak yaptırmamaya calısmak ınsanları enayı yerıne koymakdır.. ve bu adılere ınanıp oraya gelen masum fenerlılere dayak yedırmekten baska bır sey olmaz..

Halki felakete sürüklüyorlar haberleri yok.

Sike davasi ic savasa kadar gider (simdi bana icinizden git diyebilirsiniz ama tepkiler, kin ve nefret cig gibi büyüyor).

şahdışarda maç izliyoruz. fenerliler bizler birbirimize düşmanca konuşuyoruz bakıyoruz. geçen seneler herkes kendi kafasına göre kendi halindeydi ama bu sene öyle bi nefret ortamı varki her yerde hissediyorsun bu ortamı.

milleti birbirlerine kutuplaştırıyorlar.

UA'da yürüyüş dedi inşallah valilik izinleri halledilip açıklama yapılmıştır izin alamadık derlerse tadımız kaçar

şahdışarda maç izliyoruz. fenerliler bizler birbirimize düşmanca konuşuyoruz bakıyoruz. geçen seneler herkes kendi kafasına göre kendi halindeydi ama bu sene öyle bi nefret ortamı varki her yerde hissediyorsun bu ortamı.

mesajimi sil renkdas yanlis yere yazim ceza yicez simdi !!!

Her alanda olduğu gibi !

Bu bir oyun ve rollerini çok güzel oynuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt