Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Ben artik UEFA'nin ceza verip vermeyeceginden bile emin degilim.
Ya herkes medyanın gazına gelmiş yok uefa 3 maç ceza, yok 5 maç ceza, yok bilmem kaç sene milli takım dahil tüm klüplere 800 maç ceza, yok uefa gelsin f5i düşürsün, puan silsin...
Kardeşim uefa diyor ki ben hiçbir zaman federasyonlara karışmam. Tff tamamen özerk bi kurumdur.Ben size olacakları söleyim.
1. Bu tff f5i küme düşürmez.
2. Bu tff f5ten puan da silmez.
3. Bu tff geçen seneki şampiyonluğu da almaz.
4. Uefa f5e en az 1 yıl (ki bence sadece 1 yıl daha men alacaklar) men cezası verir.
5. f5 bu sene de şampiyon olur ve tescillenir.
6. f5 sadece uefa dan 1 sene ceza alır (ki sanki çok da umurlarında avrupa) onun dışında Türkiyede ceza meza almaz ve tüm yaptıkları yanına kar kalır.
İnanmayanlar bekleyip görsünler aynen böyle olacak.Boşuna kimse çenesini yormasın.
Ha şimdi azizeye gelelim. İşte tüm mesele de burada. Bence azizeyi RTE harcamak istedi (ki bazıları buna cemaat diyor) ve azizeyi kimse hapisten kurtaramaz.
f5 başkanı olur yada olamaz bilmem ama başbakanın açıklamalarına da iyi bakarsanız tüm dertleri azizeyle. başbakan demedi mi kişilerle klüpleri ayırın diye.
Bu ne demek azizeyi naparsanız yapın ama f5e dokunmayın. Olay tamamen budur ve yaşanan tüm gelişmeler de bunu kanıtlamaktadır.
Kaldı ki f5i korumak için elinden gelen herşeyi yapan M.al aydınlar ve Tüpçüyü başa getiren de bence RTE dir (bazıları cemaat diyor)
NOKTA