Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

playofa evet demişsin diyor. gökmen. kim evet dedi mal herif. senin beynine oksijen vermek lazım.

Müthiş Sabri istatistiği geliyor :asd:

sabriiiiiiiiiii reis

telegol sabri gerçeğini gözler önüne seriyor :asd:

sabri bir fenomen:) yav bunlarda arayımı dolduruyorlar napıyorlar ben anlamadım. şikeyi konuşun anasını satiyim. hepimiz farkındayız bunun.

Ahaha.

Sabri öpsün sizi

sabri sike yapiyor

f5 bu sabriye kesin yenilen gol başına prim veriyordur

Tamam beyler sorun cözüldü. Sabriyi oynatmayalim SAMPIYONUZ :D

bende diyorum beşiktaş maçı nasıl 2-0 dan 2-2'ye geldi diye.

Lukunku > Sabri

ulan sabri :lol: 15 kez puan kaybetmişiz , 14'ünde sahadaymış..

Ziya o pankarti yedikten ve o laflari yedikten sonra köpek gibi cagrildi kulube ve ceki duzeni yedi! orda ne olduysa ondan beri bir tavir koymaya calisiyor.

buyuk bir olasilikla Ziya ya sen bizi hic korumuyorsun sen nasil Fenerbahcelisin diye elestirdiler kendini ve ustune tehdit bile etmistirler ondan sonra iste Ziya dondu butun camiasi gibi aglamaya basladi sert tavir koymaya calisiyor.

ki iyi hatirlayin uzun zamandir Ziya isyan ediyordu bu olaylardan dolayi .. nasil yapmislar diye vicdan onur namus..... sonucta kendisi de atlamistir ayni gemiye

laaa o bu degilde Telegolde Sercan dediler bende diyorum kim bu sercan, sonra devam konusunca , laaaannn bizde Dercan da vardiya dedim , adami unutmusum bizde oynuyor diye :o Mademki degisiklik yapacaksin Sercan*a sans verseydin FT hoca

Ziya o pankarti yedikten ve o laflari yedikten sonra köpek gibi cagrildi kulube ve ceki duzeni yedi! orda ne olduysa ondan beri bir tavir koymaya calisiyor.

buyuk bir olasilikla Ziya ya sen bizi hic korumuyorsun sen nasil Fenerbahcelisin diye elestirdiler kendini ve ustune tehdit bile etmistirler ondan sonra iste Ziya dondu butun camiasi gibi aglamaya basladi sert tavir koymaya calisiyor.

ki iyi hatirlayin uzun zamandir Ziya isyan ediyordu bu olaylardan dolayi .. nasil yapmislar diye vicdan onur namus..... sonucta kendisi de atlamistir ayni gemiye

Senaryoya gerek yok kendisi söyledi "beni disiplin kuruluna sevk ettiler üyeliğim alınabilir" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt