Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bizim Galatasaray'lı ağır toplara ve yönetime yazıklar olsun.Sustunuz,bizi de susturdunuz.Eziksiniz işte anlayın.Galatasaray Türkiye'ydi hani.

Pdfk'ya bir tane saç tüyümüz bile girememiş.Tahkim'e girememiş Tff'ye girememiş.Niye diye sorguladınız mı ey Yönetim!!Yumuşak kalmadınız mı?

Şike olayında fenere ceza verilmiyorsa bunun en büyük sebebi bizim yönetimdir.Eğer yaptırımlar Uefa dan gelmezse yönetimde istifalar da gelecektir,susturulanlar mesela

Sampiyonlukla kandirildik acik ve net, simdi onuda yar etmiyecekler dusunun.. Bravo yonetim!!

adnan polat Galatasaray ayaga kalkip, abilik yapmaliydi derken bundna bahsediyordu iste

sadri sener gs bizim gibi 2 adam soksaydi, bugun baska seyler konusuyor olurduk derken bundan bahsediyordu

simdi haftaya cezayi cekecegiz eger sampiyonlugu kaybedersek

feneri daha guclu yapicagiz, hic sucumuz yokken cezayi biz cekicez

erman bu ulkede ilk önce fener gelir, sonra gs bjk derken, cok dogru dedi.

bu bizim sucumuz.

yönetim, taraftar ...

bizimkiler ligtvsini bile iptal ettirmiyor, daha ne diyeyim?

:005:

kayaya program baslamadan artik sende sert konus , cogu zaman mantikli konusuyorsun ama bu sikeye olayind aartik sert konus sende diye twit atmistim.

adam kufur etmemek icin ayrildim diyip gitti haha

Gönderdiğin twitin etkisinde kalmış Salman. :asd:

ben UEFAdan da umutsuzdum

ama ta ki bugün dünya basını çalkalanıncaya kadar

beklediğim tam buydu ve gerçekleşti

artık UEFA da eyyam yapamaz

futbolun namusunu kurtarmak için harekete geçer

tayyib hazretleri de bakın ben ceza vermedim UEFA verdi deyip işin içinden sıyrılır

adnan polat Galatasaray ayaga kalkip, abilik yapmaliydi derken bundna bahsediyordu iste

sadri sener gs bizim gibi 2 adam soksaydi, bugun baska seyler konusuyor olurduk derken bundan bahsediyordu

bu bizim sucumuz.

yönetim, taraftar ...

Koca 10 ayın özeti ancak bu şekilde yapılabilirdi.

-----

Şimdi yenisini at o zaman :

" Lan oğlum sana vur dedik öldürdün" diye...

kayaya program baslamadan artik sende sert konus , cogu zaman mantikli konusuyorsun ama bu sikeye olayind aartik sert konus sende diye twit atmistim.

adam kufur etmemek icin ayrildim diyip gitti haha

Bunu hep dile getirdim kardesim, sampiyonluk potasinda oldugumuz icin kimse bisey yapmadi.. Ustune gitmedi.. Baskan anca ingiltere orda burda sallansin arada bi aciklama yapsin.. Masaya yumrugunu hic vurmasin luzumu yok taraftarda burdan mail yollasin durmadan.. Yazik yazik..

kardes hadi başkan dışarıda yaşıyor adnan öztür geleceğin başkan adayı ne halt yiyor.abdülrahim albayrağı çok severim ama hiç bir ağırlığı yok kardeş ya.fener trabzon maçında trabzon gol atınca ayağa zıplamış sevincinden.sevineceğinize biraz çalışın fedarasyona pfdk ya.adamlar işi alttan altan götürüyor bizde trabzon gol atsın diye dua ediyoruz.9 puanlık farkı aldılar 4 puan yaptılar utanmasalar panımızın karakökünü alacaklar amk yaaaa

bu bizim sucumuz.

yönetim, taraftar ...

aynı olay fenerlilere olsa 200bin iptali ilk günden yaparlardı.bizim yönetimde taraftar da pasiftir.çok açık ve net.iptal ettirmeyen galatasaray taraftarları(sözde) maç olsun da,digitürk yayını olsun da evde decoder bulunsun da gerisi önemli değil derler,sorarsın hangi takımlısın diye sadece sen sorduğunda anlar Galatasaray'ı tuttuğunu

Hep o adnana polatın yüzünden akşam akşam küfür edeceğim fener cemaat gibi yayıldı bizimse pfdk da bir tane adamımız yok anasını satıyım demirörenin karşısına bir tane adam çıkaramadık yazıklar olsun yaaaaaa.

hocam Galatasaray bi aday çikarsaydi bile tupçu kazanirdi, basbakanin destegiyle geldi tffnin basina...Türkiyede'de basbakanin zittina gidenlerin sonunu görüyoruz, bizim yönetim'de rte korkusundan sesi fazla çikmiyor artik

f5 in vizyonu işte avrpa umurlarında değil

biz demirörene destek versek pfdkya en fazla 2 adam sokacaktık

4-3 olarak yine oy çokluğunu şikeci tayfa sağlayacaktı

Bantın sonuna yetişebildim, o yüzden merak ediyorum; Erman veya Serhat İbrahim'in Fener maçında şike yaptığına karar verilmesine rağmen nasıl Fener e ceza verilmediğini sordular mı? Sordularsa ne dedi Reha Alp?

sorun bizim yönetimde ünal aysal ,ali dürüsüt, abdülrahim albayrak, adnan öztürk bunlar ağır abi takıldıklarından hiç bir topa girmediler.bunların hepsi sakin adamlar.adamların 2. başkanı çıkıyor alayına rest çekiyor.bu sike olayı bizim başımıza gelse vallahide bilahide düşerdik.adamların yönetimi alayına atar yapıyor.bizimkilerde evin uslu çocuğu modunda ses çıkaramıyorlar.neymiş lig bittikten sonra konuşacaklarmış .Bir sadri şener gibi ortaya bizden birisi çıkmadı ben ona yanıyorum .

Fatih Terim 105 e sığındıysa onada yazıklar olsun.

PFDK Fatih Terim'in 105. madde uygulansın isteğini 6'ya 1 reddetmiş çok pasifiz çokk...

Bu Ziya ne diyor lan?

Allah belani versin Ziya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt