Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l Kanaltürk

en büyük düşmanımız bu liseci zihniyeti...

başkada bişey değildir...

girsinler birbirlerine...

Abi o herşeye saran Başbakan yüzünden nefret ettim ülkemden ve ülkemin adaletinden son yıllarda...

Bir başbakan birine/kuruma takmamalı, taksa dahi karşı tarafı bitirmeye çalışmamalı, bitirmeye çalışsa bile başarılı olmamalı.. ancak malesef böyle olmuyor ülkemizde.. Başbakan'a karşı olanın vay haline..

Tepkim bunaydı başka şeye değil :)

liseliler kendini ne sanıyo kim demişti hatırlamıyorum gs adasından bile bedava yararlanmak istemişler zamanında elbette lise basımızın tacı ama içindekilerin çogu...

Abi o herşeye saran Başbakan yüzünden nefret ettim ülkemden ve ülkemin adaletinden son yıllarda...

Bir başbakan birine/kuruma takmamalı, taksa dahi karşı tarafı bitirmeye çalışmamalı, bitirmeye çalışsa bile başarılı olmamalı.. ancak malesef böyle olmuyor ülkemizde.. Başbakan'a karşı olanın vay haline..

Tepkim bunaydı başka şeye değil :)

Kaç yaşındasın?

Adnan polat stad açılışında yaptığı yalakalıkların,taraftara ve liselilere giydirmenin,bence en önemlisi çatı parası yüzünden stadın kullanımında galatasarayın tek söz sahibi olmasını engellediği için bu girişimlere maruz kalıyor

Acımıyorum başkan,çünkü hakettin

Adnan Polatin liseci dedigi kisilere helal olsun.az bile yapiyorlar o kadar nefretim var

Hiç üzülmüyorum Adnan Polat'a. Efsane başkan olabilirdi ama olmak istemedi.

adnan polat ne yapdiki bukadar nefret ediyorsunuz..

adam kendisi diyor yapdigim en büyük hata sezginle calismakdi

o stad acılısında ünal aysalda olsa aynısını yapardı kimse kusura bakmasın çünkü kmse gs ile basbakanı karsı karsıya getirmek istemez he doğrumu orası tartışılır

en büyük düşmanımız bu liseci zihniyeti...

başkada bişey değildir...

girsinler birbirlerine...

oyle diyorsunuzda gecen senelerde kan kustuk be arkadas

Adnan Polat klubu ne hale getidi iyi adamlar vardida mudahele etdiler helal olsun ben destekcileriyim.

Yonetimi boluk boluk oldu Adnan baskansandlyeni birakmak istemedi

Duayenler yalvardi resmen

O ne yapti?

Iyiki ben yok o liseciler dedigi adamlarin yerinde.

Benim gecen sene 15 ocakta hiss etdiklerimi Adnan POlat kat be katini hiss etsin belki nefretim biraz azalir

oyle diyorsunuzda gecen senelerde kan kustuk be arkadas

Adnan Polat klubu ne hale getidi iyi adamlar vardida mudahele etdiler helal olsun ben destekcileriyim.

Yonetimi boluk boluk oldu Adnan baskansandlyeni birakmak istemedi

Duayenler yalvardi resmen

O ne yapti?

Iyiki ben yok o liseciler dedigi adamlarin yerinde.

Benim gecen sene 15 ocakta hiss etdiklerimi Adnan POlat kat be katini hiss etsin belki nefretim biraz azalir

Şahin'im...

Adnan Polat başarısız olması farklı bişey...

iki kelime etti diye zırt bırt disipline verilmesi farklı bişi...

yarın ünal başkan'dan lisecilere laf etse aynı muameleye uğrayacak...

Galatasaray'ın en büyük düşmanı LİSECİLERDİR...

o stad acılısında ünal aysalda olsa aynısını yapardı kimse kusura bakmasın çünkü kmse gs ile basbakanı karsı karsıya getirmek istemez he doğrumu orası tartışılır

o zaman Unal Aysaldanda nefret ederdim

Ben sahsen 3000 km uzakta burada kendimi biraz bassiz hiss etdim

Adnan baskanin aciklamalari ile

Şahin'im...

Adnan Polat başarısız olması farklı bişey...

iki kelime etti diye zırt bırt disipline verilmesi farklı bişi...

yarın ünal başkan'dan lisecilere laf etse aynı muameleye uğrayacak...

Galatasaray'ın en büyük düşmanı LİSECİLERDİR...

valla ben yillarda gecse 15 ocaki ve sonrasindaki Adnan Polatin durusunu unutamam.farkli davrana bilirdi amma yapmadi.

yoksa sportif acidan basarisiligini kale bile almiyorum

Bu arada Lisecilerin bi kısmı GS'li bile değil , bence olay burda patlıyor !!! Bedavaya içimizde adam besliyo

o zaman Unal Aysaldanda nefret ederdim

Ben sahsen 3000 km uzakta burada kendimi biraz bassiz hiss etdim

Adnan baskanin aciklamalari ile

elbet hataları vardır ama orada taraftar gibi yaklaşmazdı boyle yapmamasına ragmen stadı burnumuzdan getirmeye çalısıolar..

Ben liselileri savunmuyorum. Sadece Adnan Polat'a üzülmediğimi söylüyorum. Basit hesapların peşinde koşan adam Galatasaray'a başkan olmamalı.

Liseliler bu kulübü kendi malları zannediyor...

Hala neyini savunuyorsunuz anlamıyorum...

aynen öyle bn mesela ünal aysalın stad konusunda kararı taraftar degil biz veririz demesini yadırgadım kombine yi alan biz değilmiyiz görüşlerimizin hiç mi önemi yok

Geçen sene ki Fenerbahce maçı öncesi Fenerbahce'li yöneticiler ile telefondaki konuşmaları ortada. Adnan Öztürk ile o şekilde konuşabilir mi hiç biri? Galatasaray başkanı ağırlığını sağlayamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt