Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l Kanaltürk

oguz altay lafi geveleme diyeceyin laf cok acik ve net

onlar varsa biz yokuz.. bos tribünlere karsi oynarsiniz

Adnan Polat'ı nasıl savunuyorlar anlamıyorum. Aziz'in kankasıydı. Tarihin en kötü dönemini yaşattı. Lise sorununda çözülmesi de gerekir. Bence çok da abartılıyor gibi geliyor.

Oguz Altay ne diye islika basdiniz lan 15 ocakta o zaman...

mumkunse konusmayin sadece kareografi yapin.

Şampiyon olduk, konuştuğumuz mevzuyu kest.

Oğuz altay durup dururken niye isyanlarda ki bu kadar... Serhat'ın gazına geliyor....

Adnan Polat'ı nasıl savunuyorlar anlamıyorum. Aziz'in kankasıydı. Tarihin en kötü dönemini yaşattı. Lise sorununda çözülmesi de gerekir. Bence çok da abartılıyor gibi geliyor.

Vakt-i zamanında Adnan Polat yönetimi tarafından azami derecede kollanıldıkları için savunuyorlar.

Herşey iyi giderken yoktan var ediyoruz sorunları.. Kendi kendimizin kuyusunu kazıyoruz. Telegol'de buna çanak tutuyor. Yuh yaaaa....

protesto eden ultraslan değildi ama...

o gün orada olan bir hükümet yetkilisinden duyduğum kadarı ile...

protesto edenler vip koltuklarda oturanlar...

ultraslanla alakası yok yani olayın...

sonra tek yumrukçular yoğun protesto etmişti...

herneyse Lisecilere ve Liseslilere düşmanım Galatasaray'da ben...

Sevmiyorum...

Kendilerini herşeyin üstünde görenleri sevmemi kimse beklemesin...

Ulan oguz ulan Oguz gecen sefer de oyle otuyordun kendi sitende isyani bastiramadin siteyi kitlediniz .Senin arkandan kim gelir.Alirlar senin ifadeni fazla guvenme arkandakilere

Galatasarayın en büyük özelliği ve Galatasarayda yapan Kol Kırılır Yen İçinde Kalır düşüncesiyidi

Adnan Polat ve Oğuz Altay gibiler ne yazık ki 1,5 yıldır bu düşünceyi çiğniyorlar

Özellikle medya aracılığıyla işi iyice dedikoduya vurdular

Kusura bakmayın ama sizin arkanızda duracağıma eleştirdiğim liselilerin arkasında dururum

Oğuz Altay,farkında olmadan Alpaslan Dikmen'in emanetine ihanet ediyor.

Liseliler ve Liseli olmayanlar diye ayrılıyor iyice..

Özdemir trt'de salliyor yine. Cezayi komple kaldirmak lazimmis. Seyircinin 100% sucu yokmus. Polise saldiran seyirciler FB'li degil, provokatör'ler mis.

islik ne ki ben o Erdogan bayraktar olucak adamin tum sulesini andim televizyon basinda

Orda tepki gostermek icin sadece Galatasarayli olmak lazim degil bir az gururu olan zaten tepki gosterir

Ben bildiginiz kadari ile Azerbaycanda yasiyorum ve Turkiyeden hic bir siyasi partiye desteyim felan yok,

amma o gun stadda verilen Ak parti muzigi felan zaten beni taraftar olarak rencide ediyordu

Sonundada o bayraktarin konusmasina tv basinda dondum kaldim sonrada iocimden gelen tumkufuru bastim.

Bakin o stad elbetdeki devlet yapti buna hic kimsenin itirazi yok, amma insanlari yaptiginizi basina kalkarsaniz olacagi budur.

Adnan POlatda Galatasaray baskanindan ziyade bir insan olarak orada durusunu gostermemisdir.

Fatih Terim

" Uefa'nın olası bir ceza verme kararına karşın atak davranamaıyoruz"

Rodop söyledi ne kadar doğrudur bilemem.

Ulan şampiyonluğu bile doğru düzgün kutlayamadık, öncesinde dışarıdakiler huzurumuzu bozmaya çalıştılar. Olmadı bu sefer içeridekilerin canı sıkıldı, hadi tartışma yapalım, gündemi değiştirelim. Gündemdeki önemli maddeler bir tarafa atılıp bu tartışmalarla uğraşalım.

Her gün yeni bir tartışma mevzusu çıksın.

Ulan daha sezon ne olacağı belli değil, Avrupa kupaları konusu belli değil, transfer yapılıp yapılmayacağı belli değil, şikecilerin ne olacağı belli değil, biz kendi kendimizle tartışıp duralım. Amaç bumu? 2-3 gün sonra UEFA ve FIFA olaylara ilişkin kararlarını verecek, türk sporu ya daha fazla rezil rüsva olacak, ama biz zamanı olmadığı halde çiş yarışına girelim.

Her şey güllük gülüstanlık oldu, şike konusu çözüldü ve bizim uğraşacak mevzumuz kalmadı.

Baros kesinlikle gidiyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt