Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l Kanaltürk

bazı arkadaşlar Oğuz Altay ın peşine kim takılır falan gibi konuşuyor garip garip bazılarınız bilmiyor sanırım ama taksimde ki Galatasaray yürüyüşüne katılmadınız galiba Oğuz Altay çok haklı kulübün sahibi taraftarıdır kendileri iş adamı olup ta indirimli bilet alanlar değil okulda yemeğinden kesip bilet kombine parası biriktirenler o kareografileri hazırlıyabilmek için ali samiyen tt arenada günlerce çalışanlardır öyle herkesi eleştirmek yerine lütfen kulübe destek olalım oz aman bu külübü daha iyi yerlere getirebiliriz

pabon diye 1.68 boyunda bi forvet alıyomuşuz hayırlı olsun :D

Özdemir trt'de salliyor yine. Cezayi komple kaldirmak lazimmis. Seyircinin 100% sucu yokmus. Polise saldiran seyirciler FB'li degil, provokatör'ler mis.

Zekâdan yoksun böylesine kişiler karun kadar zengin oluyorlar ya,bende ona yanıyorum.

Pabonun 14dk videosu

[video=youtube;ucTpuG9NRzI]https://www.youtube.com/watch?v=ucTpuG9NRzI&feature=related[/video]

Ayrıca Galatasaray ne zaman bir başarı alsa hep aynı kavga çıkıyor bilmem farkındamısınız normalde başarısız sezonlarda böyle şeyler olmaz ben Oğuz beyin konuştuklarının tamamına katılıyorum artık takımımızın taraftarıyla dahada bütünleşmesi gerekir ve lisemizde tabi ki külübümüzün sembolüdür

bazı arkadaşlar Oğuz Altay ın peşine kim takılır falan gibi konuşuyor garip garip bazılarınız bilmiyor sanırım ama taksimde ki Galatasaray yürüyüşüne katılmadınız galiba Oğuz Altay çok haklı kulübün sahibi taraftarıdır kendileri iş adamı olup ta indirimli bilet alanlar değil okulda yemeğinden kesip bilet kombine parası biriktirenler o kareografileri hazırlıyabilmek için ali samiyen tt arenada günlerce çalışanlardır öyle herkesi eleştirmek yerine lütfen kulübe destek olalım oz aman bu külübü daha iyi yerlere getirebiliriz

Bence sen de garip konusuyorsun,taksimdeki adi ustunde Galatasaray yuruyusu sike icin ,Oguz altay yurusu degil.Yaz kenara 3 vakte kalmaz o koltuktan gider.

Bence sen de garip konusuyorsun,taksimdeki adi ustunde Galatasaray yuruyusu sike icin ,Oguz altay yurusu degil.Yaz kenara 3 vakte kalmaz o koltuktan gider.

ultraslan büyük galatasaray yürüyüşüydü o yürüyüşün adı zaten şimdide galatasarayın taraftarından konuştu kendi taraftarı nerden olabilir zaten önemli olan ultraslanın başında kimin olduğu değil taraftarın sesinin daha fazla önemsenmesi.

Bu Pabon'un kumaşı iyiye benziyor. Hoca istiyorsa bir bildiği vardır. Güveniyoruz.. :ayatollah:

O cebimizden verdiğiniz dediğin kareografilerin parasını bir röpörtajda laf arasında tümünü ben verdim dedi Oğuz bey

Kusura bakma basına dedikodu yapan ve 3 aydır ne dediyse geri atıp tükürdüğünü yalayan Oğuz Altaydır

Pabonun videosunu izliyorum

Long Shoot: 20

Finishing: 17

Acceleration:18

Speed:17

mevki: forvet arkasında serbest

ama biz alırsak ikinci forvet olur

sike olayinda Sarkozynin parmagi varmis ;)

sikecilere yeni hedef

ilumminati cemaat ve simdi sarkozy

arkadfaslar Pabon bizde vidosunun altina Welcom to Galatasaray yazdim.rahat ola bilirsiniz artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt