Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l Kanaltürk

benim 2. kareografide çalışan arkadaşım var onun dediğine göre ultraslan içindeki kişiler masrafları karşılıyor mesela köfteci olan ordaki üniversite öğrencilerine köfte yolluyor ayrıca üniversitelerde öğrenciler kayıt yapıldığında alınan paralar oralara harcanıyor diye biliyorum ama sizin dediğiniz gibi birşey dediyse onun terbiyesizliğidir ayrıca 2. kareografinin basına sızmasının tek sebebide oğuz altaydır.

Adnan Polatın sevilmemesinin sebebi, yenilgiyi kabul edip köşesine çekilmemesi.. şuan başına gelenlerin hepsi Galatasarayı dava etmesidir, ayrıca kendisi Disiplin Kurulu Başkanını kovduğunu söyledi ve bu nedenle disipline tekrar verilmiş, kendisi diyor ki "hakaret davası açabilirsin" ama "Galatasaray disiplin kurulu ne alaka" diyor. Çok alaka, o adam oraya Galatasaray adına geliyor senin savunma yapmayıp nazikçe kovduğum dediğin adam o an Galatasaray'ı temsil ediyor ona söyleyeceğin her şey Galatasaraya söylemiş olursun. Bu kadar basit.

benim 2. kareografide çalışan arkadaşım var onun dediğine göre ultraslan içindeki kişiler masrafları karşılıyor mesela köfteci olan ordaki üniversite öğrencilerine köfte yolluyor ayrıca üniversitelerde öğrenciler kayıt yapıldığında alınan paralar oralara harcanıyor diye biliyorum ama sizin dediğiniz gibi birşey dediyse onun terbiyesizliğidir ayrıca 2. kareografinin basına sızmasının tek sebebide oğuz altaydır.

O yüzdenki,üstüne tükürdüğünü yalamadakı marifeti ile Oğuz Altayın dediği hiç bir şeyin temeli yoktur

Bugünde canlı yayında haddini aşarak galatasaray taraftarını tehtitlerine karıştırmaya cesaret etmiştir

Adnan Polatın sevilmemesinin sebebi, yenilgiyi kabul edip köşesine çekilmemesi.. şuan başına gelenlerin hepsi Galatasarayı dava etmesidir, ayrıca kendisi Disiplin Kurulu Başkanını kovduğunu söyledi ve bu nedenle disipline tekrar verilmiş, kendisi diyor ki "hakaret davası açabilirsin" ama "Galatasaray disiplin kurulu ne alaka" diyor. Çok alaka, o adam oraya Galatasaray adına geliyor senin savunma yapmayıp nazikçe kovduğum dediğin adam o an Galatasaray'ı temsil ediyor ona söyleyeceğin her şey Galatasaraya söylemiş olursun. Bu kadar basit.

evet çok haklısınız ayrıca bu belli yerlere gelmiş insanların durmadan tv de birilerine sallayıp ardından o an ağzımdan kaçan bişey için demelerine sinir oluyor kardeşim kaçırma ağzından düşünmeden mi konuşuyorsun net bişekilde kovdum dedin şimdide kafatasçı dedin yarında ağzımdan kaçtı mı diyeceksin.

Kaya:Robben diye bir futbolcu varmış. :asd:

Arkadaşlar şu UEFA işi çözülsede rahat rahat takımı kursak. Bu şikeciler yüzünden ve tüpçü yüzünden ceza alırsak. Resmen futbol fln kalmaz. Allah'ın belaları şike yapıyor bir tane namuslu adam vardı. M. Ali Aydınlar adam puan silip UEFA yı da devre dışı bıracaktı. Şimdi TÜPÇÜ yüzünden toplu helda kurban olacaz. GS yönetimi uyumasn. 40 maç yaptık bu Şampiyonluk için zor günlerden geçip kazandık ŞL bizim hakkımız. Şerefimizle kazandık. Şerefsizlerin yüzünden gidemezsek 30 milyon sokağa çıkar bu biline.

erman bırakmasın telegolü iyi gidiyo orda.

erman çok iyi ya

yaptığı şovlar ülke gündemine oturuyo

adam bi cacık yaptı

herkes cacık konuştu

Pabonun 14dk videosu

[video=youtube;ucTpuG9NRzI]https://www.youtube.com/watch?v=ucTpuG9NRzI&feature=related[/video]

cok manyak bir transfer olur ya! demek halen kesf edilmemis bu tür oyuncular var. adamin attigi golleri izlerken insan hemen yuzu guluyor ayni sekilde bir cok soru isareti cikiyor.. nasil olur bu adam halen avrupada oynamiyor diye.

ben ikna oldum bu videoda.. HADI YA! ALIN BUNU!! birde vaz gecilmez GENKI HARAGUCHI!

Bu vuruslari inkar edilemez kadar etkili

cok manyak bir transfer olur ya! demek halen kesf edilmemis bu tür oyuncular var. adamin attigi golleri izlerken insan hemen yuzu guluyor ayni sekilde bir cok soru isareti cikiyor.. nasil olur bu adam halen avrupada oynamiyor diye.

ben ikna oldum bu videoda.. HADI YA! ALIN BUNU!! birde vaz gecilmez GENKI HARAGUCHI!

Bu vuruslari inkar edilemez kadar etkili

Bknz: İroninin suyunu çıkarmak..

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Telegol Ekibi, Kanalturk ile yollari ayirdi.

Artık Kanaltürk'te olmayacaklarına dair iddia var.

reyting leri iyidi iyi bir kanala geçebilirler

edit: TV8, Faik Cetiner'in gorevine son verdi. Telegol Ekibi'nin TV8'e transfer olmasi bekleniyor.

Cevap: Telegol l TV8

Kanaltürk'e Erman Toroğlu çıkacakmış birazdan, CL kararıyla ilgili konuşacak.

Canlı yayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt