Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Cevap: Telegol l TV8
Burda bi Erman 'ın takımını bilmiyorum?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankaragücü diyor ama bjk'li olduğu söyleniyor..
Yav Ankaragücü maçlarına giden bildiğin varsa anlatsın, taraftar hiç sevmiyor ama adam ana avrat düz gidiyor maçta... Beşiktaş'a da sempatisi varsa bilmem.
Serhatcım Galatasaraylı mı![]()
![]()
Serhat önceden Galatasaray muhabiriymiş. ömer çavuşoğlu bir defa beyaz tv'deki bir programda can tanrıyar ile serhat derbi sonuçları için iddiaya falan giriyorlardı. saçlarını kazıtıyorlardı falan demişti. Can tanrıyar bildiğim kadarıyla fenerli. Dolayısıyla Serhat da Galatasaray'lı oluyor.
![]()
Serhat önceden Galatasaray muhabiriymiş. ömer çavuşoğlu bir defa beyaz tv'deki bir programda can tanrıyar ile serhat derbi sonuçları için iddiaya falan giriyorlardı. saçlarını kazıtıyorlardı falan demişti. Can tanrıyar bildiğim kadarıyla fenerli. Dolayısıyla Serhat da Galatasaray'lı oluyor.
Serhat Galatasaraylı zaten.Hatta geçen sene Kaya bi programda örnek verdi Serhat üzerinden.Şimdi Ziya abi sen fenerlisin,Serhat sende Galatasaraylısın .....Sonra serhat da yooo falan dedi ama zaten biliniyo Galatasaraylı olduğu.
[video=youtube;ZGK4UFAiouY]https://www.youtube.com/watch?v=ZGK4UFAiouY[/video]