Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

O BJK'li adam galiba iyi kapak oldu şimdi :lol: Engin'in yaptığı hareket için sordu.

-Siz böyle bir hareket gördünüz mü?

+Evet, daha ağırını gördüm.

-Ne zaman

+Manisa maçında.

-Derbilerde diyorum

-Evet oldu abi

+-?%&\aşldafıoafjqıoerjqr

:lol::lol:

Süleyman Rodop, Kakâ konusunda Ünal Başkan ile konuşmuş. Birazdan bilgi verecek.. :)

serhat ulueren necatinin beşiktaşa gideceğini söyledi.bu şikecilere oyuncu mu vereceğiz? bize bu kadar saygısızlık yapan adamlara?

neco yu vermeyin forvetsiz kalırız ya hani alternatifli kadro yapmıştık...

en iyi oyuncumuzu niye verelim...umut çok gol kaçırıyor.

Ali Dürüst'e yükleniyor Kaya . Öztürk bağlansın şu programlara. Ali Dürüst fazla beyefendi.

ah be ali dürüst pozisyon dışarıda gördüm de bitsin, müdahele var mı yok mu tereddüde düştüm ne demek

bütün şikeciler hamuduyla götürsün sonra engin özür dilesin burak emek hırsızı... trişkadan nameler. şikeciler özür dilesin

Serefsiz bu erman ya gecen sezonda elmanderi böyle fislemeye calisiyordu simdide elmander yapmaz diyor.Ali Dürüstte konusmasini bilmiyor bu tür konualara Adnan öztürk baglanmais lazim.

bu serhat hırtı da fiştekleyip fiştekleyip sonra g.tünü yiyim ayağı yapmıyo mu gıcık oluyorum...

İzlemeyin abi bu özürlüleri.. Ben de eskiden program kaçırmazdım. En güzel gecelerimin bile içine edip bırakırlardı beni.. İzlemeyi bırakıp rahat ettim.

Bu adamları takip edip prim vermek bile zekamıza hakaret.. TV8'i bile sildim uydu'dan.. Çok şükür karşılaşma ihtimalim bile yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt