Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Burak Yılmaz , Evden aldırsaydı, Irkçılık yapsaydı, yada şike yapsaydı, bu kadar konuşulmazdı.. Fazlasıyla Şereflisin Burak Yılmaz !!

04.04.2004 Tarihindeki GS-bjk maçını izleyin uydurma penaltının kralını görün ! Fazlasıyla Şereflisin Burak Yılmaz !

Burak YILMAZ'ı harcatmayız !
Fazlasıyla Şereflisin Burak Yılmaz !

Aylarca şikeden yatan başkanlarını kapılarda karşıladılar, şimdi Beşiktaş için namus bekciliğine soyunuyorlar size ne oluyor, sizin ne haddinize?

Ayrıca Burak Yılmaz'ın kendini yere atmasına diyelim laf eden F.Bahçelilerdaha çok yakın, dün M.Topal'ın elinde yumuşatıp attığı golde neredeydiniz hiç böylesine topicler açmamıştınız.(Bu arada G.Saray'ın verilmeyen Penaltısı) o bu ya da şu.Ama Fenevbahçe sana ne oluyor?

#ÖnündenyeFenevBahçe

Ulan selime bak ya adamın başarı kıstası Galatasaray'a 8 sene yenilmemesi bu yüzden ADAM olamıyosunuz işte bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz.

mantıklı bir galatasaraylı yokmu yav şu telegole oturtsak bu gökmen nedir arkadaş

fener 6 kasım maçını izler kutlar :D GALATASARAY da UEFA şampiyonluğu ve süper kupayı seyredip kutlar ...:tiphat: :yenieek:

Komik değiller kardeş rahatsız edicek derecede salaklar bide sözde galatasaraylı bitane deveyi oturtmuşlar oraya turist gibi dinliyo nasıl gıcık oldum ya.

gökmen hiç konuşmasa daha iyi zaten konuştukça adamla dalga geçiyorlar twitterdan angutun biri gökmenle dalga geçmiş onu bile okudular ermana gelen twitleri okumaya kalksalar neler gelir kim bilir

Gökmen uçtu yine birde saat 1'i geçti diyor :D

Bu adamlar üç büyükler hariç maçları izlemiyorlar belli. Futbolcuları bilmiyorlar. Ciddiye alıp izlemeyin.

alexmi gökmen özdanakmı

hangisi türk futbolunda iz bıraktı

bunu tartışıyorlar:asd:

296026_476833545674359_492417671_n.jpg

quhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yalniz Gökmen Reis cok pis Koydu Fenere ve ordaki Fbli Adama

"sen 6 atıyosun 8. oluyosun ben 5 atıyorum kupayı koyuyorum "

Dedi...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt