Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Aykutu seviyorum aslında mantıklı konuşuyor ama gerçekleri görmezden geliyor

Aykut'u sevmek mi?

Adam olsa begenimi alir ama asla ve asla kendi düsündüklerini söyledigine inanmam! Aykut orda iple bagli olan "oyuncak bebek" ler olurya hani su ünlü ingiliz Thunderbirds gibi.

Aykut Yönetim tarafindan sola bak dese sola bakiyor adamin aciklamalari hepsi ve konsmalarin hepsi yönetim tarafindan belirlerniyor malum sürecte söyledikleri o kadar komik hatirliyanlar varsa eklesin.

Emege saygi gösterin, Herkes üzerimize geliyor, sartlar cok zor...

Adam isen ozaman konusma kafa tut karsi gel yok Aykut sadece gelen talimatlari uyguluyor bu nedenle asla ama asla fener ne Türkiyede saibesiz basarili olur nede avrupada basari yakaliyabilir.

Aziz Yildirim kulübü büyütmüs diye öven aykut su anki durumuna en cok kendisi üzülmesi lazim ki o FB yönetiminden gözünün yasina bakacak 1 isim bile yok sonucta herseyi bunlar masa basi/altinda yönetmeye calisiyorlar.

herkes aynı şeyi söylüyor "aykut adam" falan diye. "adam" dedikleri adam, sportif direktörken 500 defa feneve td olmaya niyetim yok bu pozisyondan antrenörlüğe geçmem şık olmaz dedi. ama sonra nasıl da daumun kuyusunu kazıp antrenör oldu. kimse bundan bahsetmiyor.

Bu hayatta en mantıklı Aykut benim :D Diğerleri falan filan :D

Aykut Kocaman"a bende adam demiştim ama Şöyle .. B*k çukurundaki 1 avuç çamur olarak görüyorum onu.Hiç kimse bir Aziz yıldırım olamaz :D

Neyse çok Halil dediniz biraz Kaya Çilingiroğlu'na geçelim :D

Vah vah Ziya'ya çok koymuş Melo ve Amrabat'ın kötülükleri.. :sad007:

Telegol'dekiler uçmuş yahu;

Gökmen Hamit'e Halil diyor

Kaya Stancu'ya Culio diyor

Erman Manchester'a Arsenal diyor

kafalar gitmiş. :D

Şu yorumcularda nereden yakalasak diye fırsat kolluyorlar. İçleri boş ama.

Neden bizim insanımız başarılı insanların hep kötü anlarını yakalamak için uğraşırlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt