Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

allahaşkına galatasaray değilde allah ya allahını seven karıştırmasın kulübü ya bunlar olmasa valla 5-6 sene ambargo koyarız yapmayın ya allahınızı seviyorsanız

Kılıçdaroğlu'na mı ne laf etmişler Aziz Yıldırım olayları, Gürsel Tekin bağlandı, açtığımda bağırışıyorlardı ama sakinleştiler şimdi

Bu gürsel niye bağlandı,amacın neki bağlanıyosun be adam

bunlar chp falan dinlemez dalgalarını gecerler :)

Bu aziz chp nin ist.belediye başk adayı olursa akp hapse atar şikeden

Tekin'e en mantıklı soruyu yine Gökmen sordu helal olsun...

Diğerleri saçma şeylere takılıp gitti..

Bu chp ile aziz yıldırımın yakınlaşması ne iş ,neler dönüyo ?

Aynen iyi sordu gökmen

Ayrıca serhatın bi izleyicinin sorusu diyip kendi sorduğu soruda çok güzeldi kıvırdı gürsel

Hayır adam ısrarla diyor ki Suçlu mu değil mi bizi ilgilendirmez yargılanış şekli( ÖYMahkemelerde) itibariyle maduriyetini belirttik diyor.. Suçlu veya Suçsuz diyemem diyo hala haksızlığa uğradı diyorsunuz diyorlar elemanlara sinir oldum. Israrla anlamak istemiyorlar. Ya diğer konunun üstüne gitsene neden hepsi bir oldu yasa değişti onu sorsana..

Bu chp ile aziz yıldırımın yakınlaşması ne iş ,neler dönüyo ?

neler döndüğü çok açık chp azizden faydalanıp akp yi oy kaybına zorlamak istiyo,aziz şike meselesinden tayyibi sorumlu tuttuğu için akp ye darbe vurmak istiyo,akp ise aziz chp den aday olup oy kaybı yaşayacağı için büyük ihtimalle azizi şikeden ötürü hapse atmayı düşünüyo(bana göre)

Hayır adam ısrarla diyor ki Suçlu mu değil mi bizi ilgilendirmez yargılanış şekli( ÖYMahkemelerde) itibariyle maduriyetini belirttik diyor.. Suçlu veya Suçsuz diyemem diyo hala haksızlığa uğradı diyorsunuz diyorlar elemanlara sinir oldum. Israrla anlamak istemiyorlar. Ya diğer konunun üstüne gitsene neden hepsi bir oldu yasa değişti onu sorsana..

Gökmeni bıraksalar estirecek ortalığı

Sanmıyorum ama Aziz Yıldırım kendi servis ediyor olabilir zemin yokluyor olabilir.. Ceza alırsa hapisten yırtmak için..

Nası yani.Aziz hapis cezası alırsa zaten başkanlığa aday gösterilemez ist.b.b başkanlığı için.

Bu arada gökmen ak partiliyim dedi:asd:kaypak gökmen tayyibi hayranlıkla izliyomuş

aziz bellıkı kodese tıkılmamak ıcın zemın yoklması cekıyor mvekılı olup bı sekılde kodesten kacma yolunda sanırım..

ha aziz yıldırım ha kılıçtaroğlu. al birini vur ötekine. böyle bir birliktelilik olursa şaşmam. tencere kapagını bulur

Erman Quaresma'yı sordu ya o kadar muhabbetin içinde :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt