Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

her programdan sonra youtube'da programı yüklüyorlar 4 saat 50 dakika 5 saat felan oluyor :evilsmile:

Konuşmamaları çifte standart olmaz mı? Elbette ortada bir iddia var bunu konuşacaklar..

Bana mantıksız geliyor sonuçta ortada bir üst tur var ve Cluj maçı kazansa %60-70 turu geçecek.. + 1 M € maç başına alacak 3 M € ya yakın üst tura çıktığı için para alacak 350 bin € için kim şike yapar ki?

Basit bir organizasyon olur maç satılır, yada 0 puanda falan olur havlu atmıştır satar.. Ama Grupta maçlar öncesi 2.nin 4.ye maç sattığı iddiasını bile ilk defa duyuyorum..

O sahnede devam edip göz önünde bulunmak piyasanı arttırmak o 350 bin € dan çok çok daha değerli kaldı ki.. Üst tura çıktılar mı ona yakın bir bedel verilecektir oyunculara..

Şuan Önder Açıkbaş'ın Ötv adlı programında Telegol ekibi İtirafçı .ç'ye benzer birşey yapıyorlar :)

şaka mı bu adamlar ya , görüntülü şike analizi yapıyorlar :asd:

Bu iddia irdelenmeli Falan diyor,Ulan sizin sike tescillendi Kabul etmiyosun angut

En Mantıklı Konuşan Yine Kaya.. Cluj'un 4 puanı var Galatasaray'ın 1 puanı çıkma şansı Cluj'un daha fazla maçı kazansa 7 olacak iddiası olan takım niye şike yapsın...

TV 8’de yayınlanan Telegol programının bu akşam ekrana çıkartacağı sürpriz ismin kısa bir dönem önce TFF’deki görevine son verilen genel sekterer vekili Ahmet Müfit Cengiz olduğu ortaya çıktı.

Ego Şöförü --> Erken Gelen Oturur Şöförü

hahaha kopardı Toroğlu beni :D

Yahu ne olmus havaalaninda? Erman kudurmus, ordaki GS taraftari hayvandir diyor, men edilmeliyiz diyor ? Ne oldu ? Ne kacirdim. En az iki sene men gelmeli diyor.

bunlar abartıyor biraz tabi ama çirkin görüntüler abi yıllardır aynı terane

Ermana bak san, türk futboluna ancak bu kadar ahlaksizlik yapilabilir diyor :mad:

Bizim taraftar da az mal değil, neden malzeme veriyorlar böylelerine?

ya iyi de bizim medya ne zaman bu tür olayları çarşaf çarşaf vermemeyi öğrenecek. benim takımımla ilgili olduğu için söylemiyorum. aynı şeyleri isviçre maçında da yapmıştık.

resmen kendi kuyumuzu kazıyoruz. avrupada böyle olaylar hiç yaşanmıyor diyen yalan söylüyodur ama olduğu zaman bizdeki gibi kare kare gazetelerde televizyonlarda yayınlanmıyor. kimsenin haberi olmuyor.

en basitinden bizde sahaya taraftar girse bütün kameralar o kovalamacayı gösteriyor, avrupalı tribünleri gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt