Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

En dandik olaylarda bile yüklenmeye başladılar bize, Aziz yemledi bunları herhalde..

Gökmen'e büyük beddua ettim. Artık bunadı mı beynine kan mı gitmiyor bilmiyorum ama saçmalamayı kessin artık. Ziya'nın gıkı çıkmıyor bizimki anırıyor.

lan bizim medya bu olayları çarşaf çarşaf vermese kimsenin haberi olmayacak. ingilterede de bi dünya olay olmuş. boktan bi video dışında başka bişey yok ortada. bizim bütün medyada olaylar kare kare yayınlanıyor. sonra bütün avrupa bize sallayacak diyolar. ulan siz vermeseniz görüntüleri kim nerden bilecek

isviçre maçından ders alır insan biraz. yanlış anlaşılmasın olayları tasvip etmiyorum. ama aynı şeyler avrupada da oluyor

beyler olaymı cıkmıs anlatın hele

Havaalanına gidip olay çıkaranlar resmen gerizekalı, ne gerek varki bunları yapmaya...

sıkeden men etme havaalanından men et gıdın be ısınıze erman ne maclar ne olaylar oluyo avrupada men mı edıldı...ahlaksıızlık dız boyu cok değil gecen sene son macta fener stadı yaktı polıs arabalarını ve benzınlığı havaya ucuracaktı kumemı dustu fener....

ulan dünyada neler oluyor bunlar hava alanı olayını konuşuyorlar !

Yapılanlar yakışıksız da olsa kimseye hayvan diyemezsin.

fb havalimanında meşaleler yakar, suçlu polis yapılır, kuşların derbisinden sonra metrobüsler kullanılamaz hale gelir bunu yapan bir avuç insan olur.

Şampiyonluk maçında arabalar ters çevrilir ortalık savaş alanına döner, yine bir avuç olur, suçlu Galatasaray olur..

Gökmen Galatasaray'ı eleştireceğine biraz savunsa..

Çıkarmışlar Albayrak'ı sözlerinden cımbızla bişeyler çıkarmaya çalışıyorlar..

Yazık bunlar hiç mi aynaya bakmazlar.

ayrıca böyle boş program ve sunucular yüzünden bizim yönetim karışmaz sadece bunlar kuru sıkar ortaya yutan yer, fazla takmayın :trollface:

Havaalanına gidip olay çıkaranlar resmen gerizekalı, ne gerek varki bunları yapmaya...

Gerizekalı dediğin bizim taraftarımız ağzını toplayın biraz..

Polisin işi gücü biber gazı sıkmak .. ne bekliyordun tarfatarın gül atmasını mı ?

Bu ülkede dtp'liler polis tokatlarken kılını kıpırdatmayan polis neden taraftarımıza durduk yere biber gazı sıkıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt