Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telegol l TV8

bizim taraftar orada kime atarlanıyor anlamıyorum ortada fol yok yumurta yok boşu boşuna milletin ağzına malzeme verdik artı birde manchester'li oyuncular daha çok hırslanır.

Cevap: Telegol l TV8

Gerizekalı dediğin bizim taraftarımız ağzını toplayın biraz..

Polisin işi gücü biber gazı sıkmak .. ne bekliyordun tarfatarın gül atmasını mı ?

Bu ülkede dtp'liler polis tokatlarken kılını kıpırdatmayan polis neden taraftarımıza durduk yere biber gazı sıkıyor ?

İster bizim taraftarımız olsun ister başka takım taraftarı olsun kim olursa olsun onu yapanlar gerizekalıdır, bunun başka izahı yok.

Polisin yaptıklarını tasvip etmiyorum ama bazende onlara yapacak birşey de bırakmıyorlar. Bir anda karşılarında 100lerce insanın olay çıkardığını gördüklerinde bir şekilde uygulama yapmaları gerekir ama bu yanlışmıdır doğrumudur tartışılır.

Dtp konusunda haklısın onlar hakkında daha ağır şeyler düşünüyorum ama bu iki olay farklı en azından benim anlatmak istediğim daha farklı.

Bir de şu var Erman gibi ağzı alınmayacak laf söyleyenler asıl onlar bu tanımlamaları hak ediyorlar hatta fazlasıyla...

Ama Ergün abi bunu yapan taraftarlarımız ne kadar doğru şeyler yapmıştır, bence çok ama çok saçma bir davranıştır...

Gerizekalı dediğin bizim taraftarımız ağzını toplayın biraz..

Polisin işi gücü biber gazı sıkmak .. ne bekliyordun tarfatarın gül atmasını mı ?

Bu ülkede dtp'liler polis tokatlarken kılını kıpırdatmayan polis neden taraftarımıza durduk yere biber gazı sıkıyor ?

Acikcasi arkadas hakli bence. Bu taraftar Galatasaray'in iyiligini mi istiyor? Bana göre istemiyor. Baska aciklamasi olamaz. Daha birde ManU otelinin önünde gece toplanip ses bombasi atacaklarmis dediler beyaz tv de, ama su an kimse yokmus orda. Neyin kafasini yasiyor bunlar.

Taraftar olarak yarın maça gidip sonuna kadar destek verip imkanı olmayanlar ise tv karşısında dualarıyla destek vermeleri gerekirken bu olaylar ne kadar doğru ki?

Neresinden bakarsanız bakın çok yanlış bir hareket olmuş, bunun bize faydasından çok zararı olur.

Dostluk çerçevesinde karşılama olsaydı süper olurdu, en azından bence...

OĞUZ ALTAY ' dan Erman Toroğlu'na ...

'' Eğer şu an beni duyuyorsa dinlesin , sen kimsin ki Galatasaray Taraftarı'na hayvan diyorsun ..Bundan sonra sokakta gezerken artık sen düşüneceksin. ''

Şöyle düşünün o taraftar oraya Manchester kafilesini görmeye gitmiş ki görselerdi bu kadar olay olmazdı.

Kafile arka kapıdan çıkınca birden gaza gelmiş taraftar ki biraz normal karşılamak gerek..

O anın psikolojisi ile biz de yapabilirdik..

İster bizim taraftarımız olsun ister başka takım taraftarı olsun kim olursa olsun onu yapanlar gerizekalıdır, bunun başka izahı yok.

Polisin yaptıklarını tasvip etmiyorum ama bazende onlara yapacak birşey de bırakmıyorlar. Bir anda karşılarında 100lerce insanın olay çıkardığını gördüklerinde bir şekilde uygulama yapmaları gerekir ama bu yanlışmıdır doğrumudur tartışılır.

Dtp konusunda haklısın onlar hakkında daha ağır şeyler düşünüyorum ama bu iki olay farklı en azından benim anlatmak istediğim daha farklı.

Bir de şu var Erman gibi ağzı alınmayacak laf söyleyenler asıl onlar bu tanımlamaları hak ediyorlar hatta fazlasıyla...

Ama Ergün abi bunu yapan taraftarlarımız ne kadar doğru şeyler yapmıştır, bence çok ama çok saçma bir davranıştır...

Normal bir zamanda otururuz bu gibi olayların yanlışlığını konuşabiliriz..

Amaç..

Erman toroğlu denen yaratık Galatasaray taraftarına hayvan-köpek dediği bir zamanda malum fenerin medyası geldikçe geliyor üzerimize.. böyle bir zamanda herkes safını belirler..

Senin hala gerizekalı diyerek hakaret etmeye devam ediyorsun böyle bir zamanda..

Taraftar ne yapacaktı ? united'e mi saldıracaklardı ? onların hepsi ne yapacağını bilir...

Hepsinin de ayaklarına sağlık...

Ahmet Çakar: "oguz oguz lutfen zamaninda biz de yaptik boyle hatalar..."

Acikcasi arkadas hakli bence. Bu taraftar Galatasaray'in iyiligini mi istiyor? Bana göre istemiyor. Baska aciklamasi olamaz. Daha birde ManU otelinin önünde gece toplanip ses bombasi atacaklarmis dediler beyaz tv de, ama su an kimse yokmus orda. Neyin kafasini yasiyor bunlar.

Üstüne alıyorsan yapacak birşey yok hakan..

Normal bir zamanda otururuz bu gibi olayların yanlışlığını konuşabiliriz..

Amaç..

Erman toroğlu denen yaratık Galatasaray taraftarına hayvan-köpek dediği bir zamanda malum fenerin medyası geldikçe geliyor üzerimize.. böyle bir zamanda herkes safını belirler..

Senin hala gerizekalı diyerek hakaret etmeye devam ediyorsun böyle bir zamanda..

Taraftar ne yapacaktı ? united'e mi saldıracaklardı ? onların hepsi ne yapacağını bilir...

Hepsinin de ayaklarına sağlık...

Bizim safımız her zaman bellidir, benim düşündüğüm her zaman Galatasaray'ın menfaatidir.

Birde şu var yapılan olaylar ne kadar yanlış da olsa, kimse Galatasaray taraftarı için hayvan kelimesi kullanamaz. Erman'a gereken tavır ve uygulama da yapılmalıdır.

Havaalanına gidip olay çıkaranlar resmen gerizekalı, ne gerek varki bunları yapmaya...

basın ve taraftarın gazı ile yaşanacağı çok önceden belliydi. yıllar önce yapılmış bir maçı sırf 2 3 futbolcu atmosfer etkileyici dedi diye bu kadar abartır belgesel gibi yayınlarsan olur bu tip şeyler

Bizim safımız her zaman bellidir, benim düşündüğüm her zaman Galatasaray'ın menfaatidir.

Birde şu var yapılan olaylar ne kadar yanlış da olsa, kimse Galatasaray taraftarı için hayvan kelimesi kullanamaz. Erman'a gereken tavır ve uygulama da yapılmalıdır.

TV ekranlarından tüm provakatörleri silip atacaksın.. Baş piskapos erman- ahmet çakar-rıdvan-ercan saatçi yumoşu-azizenin bir numaralı yalakası sinan engin- faik çetiner .. bunların hepsini kovacaksın...

Arif Erdem-Hakan Şükür-Metin Tekin-Uğur Meleke- bu gibi isimler daha ön plana çıkmalı...

TV ekranlarından tüm provakatörleri silip atacaksın.. Baş piskapos erman- ahmet çakar-rıdvan-ercan saatçi yumoşu-azizenin bir numaralı yalakası sinan engin- faik çetiner .. bunların hepsini kovacaksın...

Arif Erdem-Hakan Şükür-Metin Tekin-Uğur Meleke- bu gibi isimler daha ön plana çıkmalı...

Temennimiz bu zaten, keşke bu saydığın kişilerin hepsini ülke sınırınlarından dışarıya atsalar.

Bunlar gibi beyinsizler yüzünden bu ülkede futbol gelişmez.

Oha mllet bana şunu açıklayın lan kafam karıştı.

Erman:

-"Dünyada ilk defa 4. hakem uygulamasını ben getirdim."

-"Bilmem ne- fener maçında cumhurbaşkanı bilmem nesi fotoğraf çekinmek istemiş hayır demiş. Kale arkasına gönderdim bu olay şenes erziğe gitti."

Burası önemli. "O dönem uefada uygulanan 4 hakem dünyada ve Türkiyede uygulanmayan kural uygulanmaya başlandı.

Sorum şu UEFA'da uygulanıp dünyada uygulanmayan bir olay nasıl oluyor. Cevap please.

Bu arada veysel sarı neden yırtınıyor, seni nE bağlıyor aga. Dirsek atan sen neden "bunuda vermeyecen lan" dedin. Bu dengesiz kendisnin kart gördüğünü mü zannediyor la yoksa. Neyse buldum lan buldum sene sonu feneve gider bu çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt