Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

bu gökmen malı snijderi filan tanımıyor. salak salak yorumlar. neden GS DAN başka kimse istemiyormuş. isteyende varda bizim verdigimiz parayı veren yok. tipine ..... emi senin gökmen.

Re: Telegol l TV8

Lol Yolanthe ünlü olmak istiyormuş, kadın zaten Hollanda ve Italya'da çok tanılan birisidir.

Sneijder gibi bi adama bile laf atabiliyolarsa çok yazık

Gökmen diyor ki karısını gördükten sonra,gelmesi mümkün değil..:D:D:D

telegoldeki foto cok hosuma gitti konusmuslar iste bu sizede bu yakisir biz GALATASARAYIZ beylerrrrrrrrrrrrrr

Bu gokmen denen dangalak bir an once ihrac edilmeli, bir insan kendini ancak bukadar rezil edebilir

Yılmaz hoca kırmızı kart alan adamı öpücekmiş..:D:D

Bu ne Abi ya..adam geleli bir gün bile olmadi,maca bile cikmadi elestiriyorlar.. bu ne boyle ya.. hic kimse cekemiyor bizi.. Fenere gelse sneijder adamlar 10 gün öve öve, göklere cikara cikara ölürler.. bu nasil bir medyadir böyle ilallah ya

Gokmeni severdim adam asabi falan filan ama bugün sneijderi begenmiyorum dedi.ya tamamdir birdaha telegole bakmayacagim.. hepsi gokmeni elestiriyor sneijderi.begenmedigi icin

Gokmeni severdim adam asabi falan filan ama bugün sneijderi begenmiyorum dedi.ya tamamdir birdaha telegole bakmayacagim.. hepsi gokmeni elestiriyor sneijderi.begenmedigi icin

Hacı Gökmen'i evladım olsa sevmem.Çok itici bir adam.Bizim yönetim de adam yerine koysaydı "Türk Telekom Efsanelerini Anıyor" gösterisinde adamı onore ederlerdi...

Telegol l TV8

Gökmen gibi keko cimbomlu yoktur. Halbuki bu orada programa katılıyorsa Cimbom sayesindedir.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Hacı Gökmen'i evladım olsa sevmem.Çok itici bir adam.Bizim yönetim de adam yerine koysaydı "Türk Telekom Efsanelerini Anıyor" gösterisinde adamı onore ederlerdi...

"türk telekom efsaneleri aniyor" da benim en cok üzüldügüm ve anlamadigim büyük kaptan bülent korkmazi hala anmamalari.. cok büyük bir ayip..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt