Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Beyler Fatih Hocayı öpün başınıza koyun... İzliyonuz de mi telegolü?

Amele bunlar ya. Adamların para kazandığı olaya bak :D

ben komik diye izliyorum :asd:

Telegol l TV8

Kesin burayi takip ediyorlar :D

Hatalarimizdan ders cikaricaz resimlerini koydular simdi :D

Telegol l TV8

Aha, kaya firat aydinus Galatasaray'i bicti, Hakem yuzunden kazanamadi Galatasaray dedi.

Erman tam bir Galatasaray düşmanı.

Fenerbahçe'yi de eleştiriyor ama daha çok yöneticilerini; Galatasaray'da ise kimliğe vurgu yapıyor.

"Biz Fenerbahçe kötü olursa iş yapamayız,ekmek bulamayız. Herkes Fenerbahçe'nin iyi olmasını ister", "Fenerbahçe jön ise diğerleri figürandır", "Galatasaray şike olaylarına hiç bulaşmadı mı sanıyorsunuz? " vb...

Tam bir Alex yalakası ayrıca.Hagi-Alex karşılaştırmasında, Hagi'nin doğru dürüst kariyerinin olmadığı gibi skandal bir laf etmişti bir ara...

Ne kadar istenmeyen insan türü varsa ,telegolde toplanmis..kaya laubali saygisizin teki..babasi yasindaki gökmene ismiyle hitab ediyor ama ziyaya abi diyor..erman kendini ajan falan saniyor yok burdan bunu duydum yok bu böyle yok su söyle..ama klasik olan: " arakdaslar ben bir duyum aldim ama kaynak saglam isim söyleyemem" , serhat dersen tipsizin teki..ziya fenerli ama aralarindaki en adam olani o..gokmen de kahvelerde oturan hic birseyden memnun olmayan dayilar olur ya,tam onlar gibi.. telegolun icerigi 90% fener..birakin bu luzumsuz programi..en güzeli trtde futbol atesi bence,mac konusuyorlar en azindan ve 4-5 saat aziz konusu konusulmuyor.. Fenerbahce azizbahce ve telegolde fenergol dur :D

Kanal kanal gezerken showtv de altan tanrikulu dediki; fb ziegleri galatasaray almasin diye aldi.birde drogba ve sneijder fb ye önerildi ama fb istemedi dedi. Hahahahhahaaaaaa anguuuuttttttt tabii drogba kim weboyu aldiniz diimi

Re: Telegol l TV8

Merhaba Televole , adamların futbolla alakaları yok .

- Reyting uğruna yapmayacakları şey yok .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Erman iyi ayar veriyor valla helal olsun :asd:

Şerefsiz bile diyemiyorum bunlara. Kıçlarından nasıl uyduruyorlar Galatasaray'ı karıştırmak için.

İnterpole slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt