Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

tahkim yerine kanarya sevenler derneği demek çok yaratıcı ... tarihe geçicek laf kullandı :005:

Gecenin lafı: Tahkim OUT Kanarya sevenler derneği IN :yenieek:

Ya şu fenerlilerin azizi protesto ettiği görüntüleri izledikçe yerlere yatıyorum gülmekten :D

Yallah Bismillah Aziz İstifa :haha:

erman biraz önce kağıttan uçak yapmaya çalıştı ama pek uçamadı o uçak hahahah :asd:

Bak bak selimin derdi çıktı ortaya 4. yıldızdan korkuyormus Allah muhafaza şl şampiyonu falan olsak intihar eder bu.

Vay arkadaş. 10 kendisine 5 avukata. indirdiler cebe canlıyı :haha:

Basket şubemizi şu kılkuyrukların sofrasına meze yaptık ya,hakkaten üzülüyorum yani...

Madem basketbola bu kadar meraklıydınız, başarılı zamanlarımızda niye konuşmadınız, cacık herifler?

Veya kaosa bu kadar meraklıysanız bir dünya para harcayıp Eurolig top 16'da 6 maçta zar zor 1 kere kazanabilen rezil takımları niye gündeme getirmediniz?

Baktınız haber bulamıyorsunuz bu seferde amatörlere sardınız..Briç şubesinde kriz çıksa onu bile gündeme getirir bu Gargamel Serhat, yeter ki bir yerlerde sorun çıksın, balıklama atlar

adamlara helal 4 capulçu bir araya gelmiş program yapıyor (çilingiroğlunu ayrı tutyorum azda olsa objektif bir adam) 900 küsür sayfa konuşulmuş:ayatollah:

Bunlar futbol konuşmuyor bunlar futbol siyaseti konuşuyor bunları dinleyenlerin kafasını ruhunu bozuyorlar.hani bir söz vardır nifak tohumu :D bilmeyenler için canlı örnek nifak tohumu hepsi :D tarlaya ek 1 ay sonra hasat yaparsın :D

Bence en kaliteli yorumcu Kaya,yorumları da kaliteli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt