Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Oktay _Hiç farketmez Akhisar da aynı Schalke de....

Akhisarda yarın heryer tatil ilan edildi.

Oktaya bak bea. drogbayı yedek bıraktı. sabriyi oynatmazsa adaletli davranmaz diyor. umut burak ikilisiyle başlarım diyor. Meloyu 18'e bile almak meloya ödül vermek olur diyor. :asd::asd:

Edit: Bunları schalke maçı için söylüyor :D

Kiskancliktan baska birsey degil, kazanmamizi istemiyor.

Gökmen Melo ile Sneijder tekniğini karşılaştırdı fark yok dedi kapattım.

Drogba oynamasın , eboue oynamasın , sneijder oynamasın , melo oynamasın sen çık oyna :D

Ziya ve Kaya niye yok ?

Yine fener maçı öncesi centillmenlik çağrıları ..

Bu program gece 12'den sonra ağır fail içerir beyler takılmaya gerek yok bu kadar.

ziyan sengül olmadan telegolün zevki yok :sad007: ,hele bide fener kaybetigi zaman o acikli bakislari yok mu ölüyorum.

ama bir gercek var okadar cirkef fenerli icinde bence ziya abi yine adamdir

ziyan sengül olmadan telegolün zevki yok :sad007: ,hele bide fener kaybetigi zaman o acikli bakislari yok mu ölüyorum.

ama bir gercek var okadar cirkef fenerli icinde bence ziya abi yine adamdir

yarını bekle yarını trabzon bunlara atarsa o zaman ziyayı gör sen :lol:

Afrikada bişeyler yapmıssın cekim bizimle Drogbayla alakalı bilerek bitane gariban esmer arkadasa fener forması giydirip ne diye cekersin sonrada onu yayınlarsın ne alaka hımmııınnanaaa

çok iyiymiş bu :)

[video=youtube;6YUo6ICfZ8Q]https://www.youtube.com/watch?v=6YUo6ICfZ8Q[/video]

Drogbanin yedi sülalesiyle röpertaj yapmislar Afrikada,bugün yayinlayacaklar.

arkadaş açık net ben herhafta bunları seyrediyorum.(özellikle bizim kazandığımız ve eziklerin kaybettiği haftalarda) acayip komikler.bunları o gözle izlemek lazım.ha drogra konusuna gelince sadece bunlar değil bir çok spor yorumcusu yok 10 milyon yok 35 yaş vs vs.atıp tutuyordu.burdada söylenilen gibi adam daha ilk maçında ne yarım saati 5 dakikada hepsini g.t etti.inşallah bundan sonrada üzerine koyarak devam ederde bu yorumcu olduğunu sanan zavallılara en güzel cevabı vermiş olur.(bu arada bugün okuduğum bir haberde drogba eboueye iyiki beni buraya gelmeye ikna etmişsin,mükemmel bir ortam var,resmen yeni futbola başlıyorum gibi birşeyler söylediğini yazmışlar.eğer böyle birşey varsa ve gerçekten taraftarın gözünü boyamak için söylemişse drogbanın millete koyduğuyla değil 3. 4. boğaz köprüsünü yaparız :D )

drogba ve snejider fatih terimi bitirme işiymiş :D ulan fatih terım utanmasa drogbayı alnından öpecek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt