Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Çok yanlış yapıyorlar bence ya zaten fb taraftarı umudu kesmişti şimdi bu gazlarla yeniden şampiyon olabiliriz düşüncesine girdiler eee bir maçta puan kaybettiklerinde daha çok zırlayacaklar haberleri yok . Bırakın bugün sevinsinler

Çok yanlış yapıyorlar bence ya zaten fb taraftarı umudu kesmişti şimdi bu gazlarla yeniden şampiyon olabiliriz düşüncesine girdiler eee bir maçta puan kaybettiklerinde daha çok zırlayacaklar haberleri yok . Bırakın bugün sevinsinler

bugün haftalar önce dağılmış olan trabzonu farklı yenince havaya girecekler.. haftaya gazlarını alırlar acı gerçekle karşılaşınca..

Maçın özetini az önce izledim bumu la yere göğe sığdıramadıkları fenerin oyunu bitane net gol pozisyonu yok 2 tane dandirik gol atmış oraya buraya çarpıp girmiş toplar gene hey Allam ya Allah akıl fikir versin bunlara.

Maçın özetini az önce izledim bumu la yere göğe sığdıramadıkları fenerin oyunu bitane net gol pozisyonu yok 2 tane dandirik gol atmış oraya buraya çarpıp girmiş toplar gene hey Allam ya Allah akıl fikir versin bunlara.

bos ver renktas,ucsunlar kendi hallerinde biz söyle iyiyiz biz böyle iyiyiz diye :yenieek: borisovu zorlanarak gecerler ama hafta sonu kasimpasa trabzon gibi kolay lokma olmaz

Trabzon golü kendi kalesine attıktan sonra zaten moral ve oyun olarak bitti kötü trabzon feneri iyi gösterdi işte

Abi ayrıca o kötü trabzona bile en az 4 5 net gol pozisyonu verdiler kaç tane defansın arkasına top geçti bence böyle olması daha güzel bunlar bir ümitleniyorlar sonra yine patlayınca daha fena saldırıyorlar etrafa ondan 2 hafta sonra bir daha ümitleniyorlar sonuç yine hüsran onları böyle izlemek daha zevkli.

trt 1 de ki stadyum fb tv olmusta haberimiz yok suanda yanlııkla actım aman aman vermişler arkaya gerilim muzıgını riera nın yaptıklarını ve iste yok semih penaltı yaptı halis vermedi yok soyle yok boyle gs-fb orneklerini veriyorlar (ama biz aleyhimize ))

işte bekledigim olaylar yavas yavas bize karsı orgutleniyor fenev medyasıı araya bir iki tabe meireles ornegi vediler ama genelde hep bizim oyuncularımızı veriyorlar demek istedikleri bizim oyuncular kollanıyormus serefsiz trt stadyum

trt 1 de ki stadyum fb tv olmusta haberimiz yok suanda yanlııkla actım aman aman vermişler arkaya gerilim muzıgını riera nın yaptıklarını ve iste yok semih penaltı yaptı halis vermedi yok soyle yok boyle gs-fb orneklerini veriyorlar (ama biz aleyhimize ))

işte bekledigim olaylar yavas yavas bize karsı orgutleniyor fenev medyasıı araya bir iki tabe meireles ornegi vediler ama genelde hep bizim oyuncularımızı veriyorlar demek istedikleri bizim oyuncular kollanıyormus serefsiz trt stadyum

Medya bize karsi hic bir sey yapamaz.

bizi konuşmasınlar sonra yok Sneijder'e pas atılmıyor falan filan takıma nifak sokmaya uğraşıyorlar aman böyle gitsinler.

Drogbayı gösterin artık :mad:

Fb şampiyonluğun en büyük adayı. Ziya Şengül.

Beyinsel fonksiyonları zarar gürmüş bu amcanın.

fene5 bizden iyi göstermeleri bizim adımıza iyi bişey.., biz 3 maç daha kayıpsız gidersek bu iş tamamdr.

zıya 2 hafta once aykut benım ıcın bıtmıstır dıyordu şimdi aykut fanı oldu:)

sıktı bugün telegol. drogba gircek gircek nereye kadar. sabaha anca. yeter bugünlük.

başlıyor beyler

Bugünü iyi izleyin ilk mağlubiyetten sonra salya sümük olurlar .Reisin doğduğu evin numarası yok :Z2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt