Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

ahahahahaa azizi felan unutdular lan bunlar bir yerinizi yirtin felan filan ahahahahah

daha iyi be bunlardan bir mok olmayacak nasil bahs ediyorlar suan sikebahceden sanki barca

bate macini seyr etmedim bir sey diyemem.amma dunki trabzon gaziantepden bile kotu takimdi onu da soyleyim.

ahahahahaa azizi felan unutdular lan bunlar bir yerinizi yirtin felan filan ahahahahah

daha iyi be bunlardan bir mok olmayacak nasil bahs ediyorlar suan sikebahceden sanki barca

bate macini seyr etmedim bir sey diyemem.amma dunki trabzon gaziantepden bile kotu takimdi onu da soyleyim.

Ntv avrupa kupası özetlerinde maçın özeti 20sn. fazla sürmüyor.Bir santra vuruşu var birde hakemin bitiş düdüğü :asd:

HrJrUkG.jpg

Fener'in Bate maçı istatistiği

Bir trabzon maçı ile çoştu bunlar şampiyon olacaklar tamam :yenieek:

meyveleşe teklif varmış o yüzden yapıyormuş bunları.

Ulan bütün fenerbahçe yorumcuları televizyonlarda bizde güçlü takımız bizide takın artık diye ağlıyolar :D

Maç fenevin başarısımı Ts başarısızlığımı diye twit attım reklam dönüşü konu açıldı hemen, Ziya nasıl morardı ahahahahah

En iyisi Selim Soydandi programin basinda!! Gökhan Gönül gibi bir sag bek avrupada yokmus. Ne Almanyada nede Ispanyada. :lol:

Çok seviniyorum. Fenerbahçeyi konusuyorlar bol bol ve çok iyi yolda oldugunu çok iyi oynadıgını falan bir sürü iltifat sıralıyorlar. İnşallah bate maçını geçsin ki 3 kulvarda devam etsin yorulsunlar. Onun dışında 2 hafta sonra zaten geçici fener balonu fena bir şekilde sönecek. Son 16 dada Avrupa ligini kaybederler. Yine türkiye kupasıyla kendini avutur ezikler.

feneri yaplamaya ballamaya devam etsinler mümkünse. Ben bursa ve antalyanın önlerindeki 2 maçı almasını çok istiyorum,eğer alırlarsa 2.lik için feneri yenmek için herşeyi yapacaklardır. Zaten kasımpaşa yada beşiktaşa da kesin takılacaklardır şikeciler

Akrabalarının hepsinde Galatasaray atkısı tşörtü ve o sıcakta bere bile var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt