Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.599
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adil Kullanım kotasını geçersen hız düşüyor. Bu durum artık ortadan kalkıyor.Ayipdir sormasi kotasiz olup da adil kulanim ne demek oluyor ? yani cok fazla neti kulanirsan birseymi oluyor hiz mi azaliyor ?
Ayipdir sormasi kotasiz olup da adil kulanim ne demek oluyor ? yani cok fazla neti kulanirsan birseymi oluyor hiz mi azaliyor ?
100 mbitli tarifesi de olması lazımbizim adreste ttnet ve sol fiber var ama sanırım vdsl üzerinden max bunu verebiliyor turknet
Ekli dosyayı görüntüle 35536
yok 100mbite kadar tarifesi var ama altyapıya göre herkese farklı hız sunuyor.fiyat aynı100 mbitli tarifesi de olması lazım
kime ödüyorsunuz bu parayı kuzum?Turkcell'in platin paket fiyatları benim canımı sıktı şimdi.
50Mbitde 184TL ödüyorum. 129TL'ye düşecekmi?
yok 100mbite kadar tarifesi var ama altyapıya göre herkese farklı hız sunuyor.fiyat aynı
100 mbit fiyatı 199 tlSuperonline 100 Mbit 250 AKN pakete 109 TL ödüyorum yıllardır. Taahhütlü fiyatını 129 TL ye çıkarıp AKN'nı kaldırmışlar yeni sistemde. Gayet makul görünüyor.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakkaten öyleymiş. 50 liğin fiyatı 129 TL imiş.100 mbit fiyatı 199 tl
taahhüt bitene kadar sınırsız kullanacaksınız zaten.Hakkaten öyleymiş. 50 liğin fiyatı 129 TL imiş.
Taahhüt sonunda bakarız artık.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet öyle ama zaten kota dolmuyordu.taahhüt bitene kadar sınırsız kullanacaksınız zaten.
Turkcellkime ödüyorsunuz bu parayı kuzum?