Telles mi Motta mı?

Emin Güney

Cezalı
Soru açık görüşleri alalım. Ayrıca modlardan biri anket açsin konuya

TT

Defansif yönden Telles değil ama ileriye iyi çıkıyor bizim eleman

madem anket açıcan bana söyler insan :D daha öğrenemedinmi bu işlerden sorumlu devlet bakanı olduğumu :D

Önce başlığı yazmayı öğren, sonra konu aç.

Telles daha iyi ama aralarinda ucurum yok.

Her zaman demistim. Motta cok begendim bir oyuncu. Agresif,sert, iyi bir teknigi sahip. ofans ve defansta iyi.

Su anda Telles'dan daha iyi,daha dogrusu daha hazir ve daha tercübeli bir sol bek. Ama Telles'tan 5 yas daha büyük bunu da unutmamak lazim. Telles kendini daha cok gelistrmesi lazim, özellikle Defansif yönü. Ofansta Motta'dan kötü degildir ama defansif acisinda Motta su anda daha önde...

Bu kadar istiyorsanız Telles-Motta takası için kulübe mail bombardımanı yapın. BJK atlar zaten, siz de hayallerinizdeki sol beke kavuşmuş olursunuz. Win-win

gereksiz soru mottanın maksimumu geçen yıldır ama telles çok daha potansiyelli tek sıkıntısı bizim gibi futbol özürlüsü ligde oynaması ispanyada açık alanda filipe luis kadar olmasada 1 alt seviyede olabilir.

Tartismasiz Motta. Keşke biz alsaydık.

Geçen sezonu baz alırsak Motta.Ama potansiyel açısından Telles'i çok küçümsüyoruz forum olarak. :)

Motta beklentilerin üzerinde bir performans sergiledi şu anlık Motta denilebilir ilerleyen süreçte Telles gelişim gösterecektir.

Kusura bakmayın ama antu başlığı gibi olmuş. Tekrardan çok özür diliyorum.

Olcan'ı sol beke koysak, ikisinden de yüksek performans gösterir. Olcan'dan Caner gibi bir sol bek yaratılabilir aslında.

çok ayran gönüllü milletiz,

tellesi ver mottayı al deseler isyan ederiz,

yarın tarık gelse ertesi gün şener deriz,

şener gelse sabri daha iyi deriz

sabri oynasa, böyle yönetimin deriz.....

Geri
Üst Alt