"Telles perşembe gününe kadar İstanbul'da olacak"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelmeyecek diyelimde son dakika sürprizlerine hazır olalım.

ulan bu brezilyadan futbolcu almak nekadar zor anlamadim gitti nekadar kaprizli insanlar bunlar böyle?

Kamp bitecek adam hala yok.Hatta hala ne Dany nede Amrabat gitti.Türk oyuncularda hala yok.Umarım Cuma gününe kadar Telles ve 3 yerliyi alırız.Bunlar heralde Umut,Salh ve Cenk olacak.

Insallah gelir cok yararli olacagina inaniyorum

ya o değilde telles gelirse riera ne olacak ? ben ciddi manada rieranın son dönemlerde ki perfonmansını seviyorum.telles riera kadar fayda sağlayabilirmi soru işaretleri doldu kafamda...

ya o değilde telles gelirse riera ne olacak ? ben ciddi manada rieranın son dönemlerde ki perfonmansını seviyorum.telles riera kadar fayda sağlayabilirmi soru işaretleri doldu kafamda...

Dogru diyosun aslinda ama adamin en azindan gercek mevkiisi solbek. Bu taraftar harbi bir solbek gormek istiyor artik.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence Riera ile devam edelim. Sene sonu iyi bir sol bek alalim. Yemisim Tellesi. Bi yarim sene daha Riera görevini en iyi sekilde yapar bence. Sanki 5-6 ay sabredemiycez ya.

Bence Riera ile devam edelim. Sene sonu iyi bir sol bek alalim. Yemisim Tellesi. Bi yarim sene daha Riera görevini en iyi sekilde yapar bence. Sanki 5-6 ay sabredemiycez ya.

Benim bildigim eger Riera sezon sonuna kadar 10-15 mac daha oynarsa sozlesmesindeki opsiyon otamatikman uzuyomus yani 1 sene daha adama 3 milyon euro vermek zorunda kaliriz yada guzel bi para adamin cebine tazminat olarak koymus olucaz. Anliyacagin iki ucu b.klu degnek. Yanlis biliyorda olabilirim tabiki bilen biri varsa aydinlatarsa sevinirim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt