Üye Görüşü Telles ve Bruma'nın Satılma Fikrine Taraftar Nasıl Bakıyor ?

Devre arası umarım mantıklı hamleler yaparız. Gereksiz adamlar zaten gitmeli, bunların yanında Muslera dısında para yapan oyuncularda satılmalı.

Sneijder-Bruma-Telles-Semih-Chedjou'dan min. 40 m euro gelse,

Podolski-10 m euro
Campel-12 m euro
Darida-10 m euro
Astori-10 m euro

Beton gibi takım oluruz.

Bunların yanında Eboue-Pandev-Dzemali gibi yabancılar sırf yıllıklarından kurtulmak icin belese elden cıkartılmalı. Melo'da kalite bir ön libero (Darida) alınacaksa yollansın.

Sneijderi satıp Darida'yı almak. :D

Oynamayan Selçuğa 2 sene katlanan taraftar, yaşı 19 olan bir oyuncuya 1 dk katlanamıyor ya artık ne diyeyim.

Değerini bulan her futbolcu satılabilir; satılmalıdır da...

Evet Tellesi satalim alalim yine tarik gibisini Sneijderi satalim alalim Fernandaoyu Chedjouyu satalim alalim Donku Brumayi satalim alalim Erkan Zengini bu ne ya Anadolu takimindan farkimiz kalmayacak Telles satilabilir ama Brumaya daha zaman veremeden yollamak nedir yaw.

sınırlı yabancı hakkı varken genç yıldız adayı almak yerine kiralık iyi yabancılarla oynamak lazım bence.. yabancı sınırı olmasa mantıklı tabi yıldız adayı genç ama bu şartlarda Bruma yerine Giovinco tarzı adamları getirmeliyiz. Direk katkı yapmalı gelen yabancılar.

Telles hemen devre arasi satilmali. Bruma Hollanda ligine kiralik verilmeli. Onun şimdilik satilmasini istemiyorum.

Yillar sonra sol beke Kavuştuk o da şimdiye kadar fos çıktı. Halbuki ilk maçlarında iyi izlenim bırakmıştı, Arenadaki Chelsea maçıydı sanırım bir tanesi.

I am the one who knocks!

Valla bugun Caneri izledikce Tellesin ne kadar kotu bir bek oldugunu tekrar anladim. Maci parca parca izledim ben izledigim kisimlarda Caner muthis bindirmeler yapti ona ragmen iyi degildi deniyor o oyunu bizim Telles oynasa suan Madride transfer etmistik.
Telles, sinan engini hakli cikardiya en cok ona yanarim Mottadan kotu adam

dünyada sol bek kıtlığı var. Çoğu takım kanatlardan veya stoperlerden bek yapıyor.

Telles potansiyeli yüksek bir oyuncu,ilk geldiğinde önünde wes vardı ve wes sürekli içeri katettiğinden telles boşluk buluyordu. Wesley yerine orada emre oynayabilir.

Yabancı sınırı aynı kalacaksa aldığımız fiyata satmaya bile razıyım.

telles leş çıktı...fenerin eski sol beki santos bile 2-3 gömlek üstüydü.

Muslera Sneijder haricinde takımın malzemecisi bile gönderilebilir. Hele ki Bruma, yav arkadaş neredeyse Mersin İdman yurdunun toplam değerinin yarısı kadar para harcadık, dandik maçlar hariç 1 olumlu hareketi yok. Umut vadeden genç aldık diyorlar, hatta Ronaldo olacak diyen bile var:) Ronaldo 20 yaşındayken M utd daydı ve kariyerinin 50. golünü atmış ve 3 defa premier ligde ayın oyuncusu seçilmişti. 20 futbol için dünyada normal bir yaş iken biz futbolcularımıza 30 yaşına gelene kadar genç diyoruz nedense.
Bu saate kadar gelişmediyse sonra da gelişmez bir de ne var hızlıymış, ulan atletizm mi bu , PTT 1. ligde bu hızda ama daha iyi oynayan 250 bin Euro bonservisi olan adamlar var. Bu beceriksiz+ hayroviç+ burdisso+ ontivero ya vereceğimiz parayla İBRAHİMOVİÇ i alırdık, ben işimde bu yöneticiler kadar başarısız olsam asarlardı beni

Ikiside beklentiyi karsilayamadi. Yeteneksiz olduklarindan degil. Florya'da lakayt, kaytarmaya uygun bir ortam var. Bu gençlere gereken egitimi verecek yapilanma yok bizde. Ilerde 11'imizde yer alabilirler. Ama akillari basina gelene kadar 5 sene geçebilir. Bu sartlarda satilmalari takimi geriye götürmez.

Devre arası umarım mantıklı hamleler yaparız. Gereksiz adamlar zaten gitmeli, bunların yanında Muslera dısında para yapan oyuncularda satılmalı.

Sneijder-Bruma-Telles-Semih-Chedjou'dan min. 40 m euro gelse,

Podolski-10 m euro
Campel-12 m euro
Darida-10 m euro
Astori-10 m euro

Beton gibi takım oluruz.

Bunların yanında Eboue-Pandev-Dzemali gibi yabancılar sırf yıllıklarından kurtulmak icin belese elden cıkartılmalı. Melo'da kalite bir ön libero (Darida) alınacaksa yollansın.

sneijder bruma telles ve chedjoudan 40 milyonu alirsak simdiden satalim

chedjou 5
semih 2
sino 9
telles 3
bruma su haliyle en fazla 7

bu adamlar bir turk takimindaysa bunlardan fazlasini vermezler. belki sino'ya 13 ya da ona yakin bi rakam verilebilir. 40 falan nereye buldurdun sen. keske 40 bulunsa oyle hemen

değerini bulan herkez satılabilir.
Telles 8, bruma 14m e satılabilir.

Son düzenleme:
Telles'e para veriyorlarsa 1 dk bile durmasın. Real Madrid'in bekleri bile bundan daha savunmacı. Bruma dursun takımda ondan başka hızlı ve birebirde etkili bir Allah'ın kulu yok.

telles satılmalı eğer iyi bi teklif gelirse. savunması çok kötü her takım sol tarafımızı otobana çeviriyor. bi çok golü ordan yedik

Geri
Üst Alt