Telles Yola Çıktı! İşte Geliş Saati!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rica edicem kimse havaalanına falan gitmesin. galatasaray taraftarı olarak ordaki kalabalığı futbolcunun üzerine çullanırken görmekten utanıyorum. 2014 e geldik artık böyle şeyler olmasın. biraz medeniyet

Ne rezilligi kardesim ya Sinoyla Drogba nasil mutlu olmuslardi . Futbolcunu mutlu etmek rezillik mi ?

ya eminim gidecekler ve yine rezil edicekler bizi. kardeşim sen o insandan aşağı değilsin niye onun bi tarafını kaldırıyorsun ki

giden illaki olacaktır da izdiham çıkacak kadar olmaz drogba sneijder görmüş taraftarın tellese bunu yapacağını sanmam ha takımındaki en büyük brezilyalın cristian olsa o zaman başka :D

Sanırım bu sefer transferler kampa yetişecek. :)

Bu arada ya Pires gibi bu da o uçaktan inmezse bir türlü? Konu solbek olunca korkular da ortaya çıkıyor. :D

Dany gonderilince resmen aciklanir artik

tapatalk

rica edicem kimse havaalanına falan gitmesin. galatasaray taraftarı olarak ordaki kalabalığı futbolcunun üzerine çullanırken görmekten utanıyorum. 2014 e geldik artık böyle şeyler olmasın. biraz medeniyet

Coşkulu bir karşılamanın futbolcuyu moralize edeceğine tamamen inanıyorum. Kimsenin kimseyi rezil ettiğine de inanmıyorum. Bizi rezil eden taraftar grubu halen daha FT diye bağıranlardır

Buraya yerimi aliyim. Bence efsane bir transfer olacak bu.

sneijderin arabasının üstüne atlayan onur atarmış

Sneijder icin gidilmisti :DD

Havalimanına karşılamaya da gidersiniz şimdi :)

Umarim yararlı olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi hayırlı olsun Ergün'den sonra gerçek bir sol bek göreceğiz İnşaAllah...

çok ilginç.. sol bek transferi yaptık. ama onun da nasıl çıkacağı meçhul

Dünyanın parasını verip 30+ yaşında pili bitmiş eski yıldızları getirmektense böyle potansiyelli genç yeteneklerin gelmesine çok seviniyorum. Umarım iyi çıkarlarda bu tarz transferlerin devamı gelir. Yoksa iyicene Katar'a dönecek ülke

Tatile geliyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt