Telles'e Yer Açmak İçin Eboue Tribüne

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
----

Birkaç saattir sanal ortamda konuşulan konu...

Bu arada Hamit'in dönmesi de bu kararda etkili olmuş....

Fikirlerinizi almak istedim.

KAYNAK Yasak olduğu için eklemedim.

Hamit'in ne durumda olduğunu bilmiyoruz.

Uzun süre sakat olan Hamit'ten de verim alma düşüncesi yanlış bence. Zaten adamın toparlaması 4-5 haftayı daha bulur. Sonra antrenman - maç eksiği derken sezonu kapatır.

Bu sene Hamit'ten verim alma düşüncesine adapte etmeyin kendinizi. Sonra adama ana-avrat sövüyonuz, olan gene Galatasaray'a oluyor.

Sakin olup, adamın maç eksiğini kapatana kadar sabır etmek gerek.

Hayrovic'in de yabancı statüsünde oynayacağını düşünürsek işimiz baya zor. İleriden de kesilecek muhtemelen oyuncular.

Kesinlikle katılıyorum eboue saolsun 2'5 3 yıl çok iyi oynadı özellikle şampiyon olduğumuz 2 yıl çok üst düzey oynadı bence , en iyi oynadığı maç ise ts deplasmanıydı ..ama tribünde oturması gereken oyuncu eboue dir..

Eboue Turk oluyormus sorun yok. Musluman oldugu icin pasaport vereceklermis..:rolleyes:

Utanmazlar hiç olmazsa 6+2+2'ye izin verselerdi.

Telles olmasa bile Eboue şu haliyle kesik yemesi gereken adamdır.. Bence sağ bek alamazsak Sabri bile oynayabilir o bölgede...Yeter ki Telles sola biraz hareket getirsin

Gazetenin birinin uydurduğu haber. Özellikle Hamit kısmı. Daha antremanlara bile başlamadı. Mancini neye göre kara vermiş, Schalke zamanındaki videolarını mı izlemiş?

Bu arada Eboue'nin kadroya giremeyeceği kısmı doğru olsa bile sistem 3-5-2 olmayacaktır. Toplam 4 stoperin var, birisini gönderiyorsun sonra kalkıp 3-5-2 mi oynayacaksın. Hikaye değil masal olmuş bu.

Selçuğun korneri ön direğe kesmesi ile eboue nin yerde gereksiz yatmaları oyunu Ve takımı soğutması bu sene en sinir bozucu olay benim için...

25 Milyon kişinin okumadığı bela kalmadı Hamit'e ve adam öyle bir sakatlandı ki 5-6 aydır yok. Ki zaten bize gelmeden 1 senedir Real Madrid'de oynamıyor diye bizde çok zorlanmıştı, maç kondisyonunu ha yakaladı ha yakalayacak derken 1 sene geçti.

Hamit'ten bu saatten sonra iyi bir yedek olur bence, başka da bir şey olmaz.

Kimse hangi oyuncunun ne zaman oynayıp oynamayacağını bilemez.

eboue ne zamandır ligde tribüne çıkıyor zaten , haber değeri taşımıyor, chedjou da çıkar tribüne

Çeptalk

Eboue yerine Telles oynar büyük ihtimal ama bu durumda sağ bek Türk olması lazım, Hamit ne kadar hazır olur, Sabri nasıl oynar bilemeyiz.Veysel veya Tarık oynar transfer edersek.

Geri
Üst Alt