GSCimbom
Temcit Pilavı (2012 Kupa Seramonisi)
S

Temcit Pilavı (2012 Kupa Seramonisi)

Sinan Bilgin ·

Cevap
4
Okunma
841
Aslinda aziz in haberturk te okudugum bir konusmasi (eger dogruysa) , daha vahim. Bu arkadaslar karsililik prensibini, adaleti farkli yorumluyorlar sanirim. Mesela surekli 2012 deki kupa olayini konusuyorlar, bilmiyorlar mi ki , kosullar boyle olabilecek olsa bile diyerek bir gun onceki guvenlik toplantisinda iki klup, emniyet ve tff ortak karar aldi kupayi stada getirmek icin.

o donem aziz icerideydi hatta nihat ozdemir onayiyla oldu bu karar

fb istese idi oraya onceki senelerde ornegi oldugu gibi emitasyon bir kupa getirebilir hatta aluminyum folyoyla 10 dakikada kupa bile uretebilirdi, seyirci icin farketmezdi ve kutlama yaparlardi, kendileri de gercek kupanin oraya getirilmesini bire bir istemediler sanki ? eger kupa getirilmesin deselerdi , kendileri kutlama yine yapabilirlerdi fake kupa ile , ama bizim oyle bir sansimiz yoktu , bunu yapmayip ,kupayi oraya isteyip ,tum devleti ,tff yi doldurup ,sonra mac sonu gelince U donus yapmak , isiklari kapatmak islerine giristiler ,bir de neredeyse bizi haksiz cikaracaklar , o olayda da aslinda fb den ziyade demirorenin sacmaligi var, zaten verirken de atar gibi verdi , ayhan da bir guzel kenara itti sagolsun ,ayrica bu adamlar basketbolda abdi ipekcide yenildigimiz mactan sonra kupa almadilar mi ? bu isyan ettikleri sampiyonluk macimizdan 2 hafta evvel arenada bizi 2-1 yenip orta sahada toplanip kutlama yapmadilar mi , mehmet topuz kopek taklidi ile yere iseme mizanseni sergilemedi mi ?

ikinci konu , ben sahsen yarin aciklansa ,mac seyircisiz olacak dense ,karsi cikmam , fakat nasil cikmam ? bugun bu karari aliyoruz, seneye de ayni karar saracoglundaki mac icin gecerlidir derlerse o zaman ortada bir esitlik olur , hosuma gider mi , yine gitmez, fakat adalet arayisi tek tarafli fedakarlik ya da kararlarla olmaz , bunu fb lilere anlatamiyoruz , bugun mac seyircisiz de olsa oynansin diyenler, ama sizin ilk maciniz da seyircisiz olacak dense hemen "yok yok seyircisiz mac mi olur , gs lilere haksizlik" diye U donus yaparlar

biz adalet adalet dedikce ,onlar zannediyorlar ki bizim ya da baska kluplerin taraftarlari zamaninda hic bu islere bulasmadiklarina 100% eminler . buna kimse emin olamaz, sahsen ben her klubun sikeye de tesvige de girismis olabilecegine inananlardanim , fakat teknoloji ,hukuk vb gelistikce radara girenlerin 30 sene oncesine donulmesini istemesi kadar bir sey sacma olamaz . o zaman hic bir seyi cozemezsin , vergi kaciran herkes , baska kisinin vergi odemedigini soylerse kimseden vergi toplayamazsin

basketbolda neden sahaya cikmadik , yine adaletsizlikten . hic kimse bize verilen seyircisiz cezasina itiraz etmedi ,ben hakem itirazimiza da karsiydim ,ne kadar tape de olsa , o hakemin verilmesi yanlis da olsa, sahaya cikmama gerekcesi yapilamaz . fakat kurullarin , belki de ilk kez abartarak fener seyircisinin de seyircisiz cezasini hakeden davranislarini gormezden gelmesi sonucu olmadi mi bu durum ?

kendimizi elestirdigim konu ise , surekli fener fener cok ugrasiyoruz, bence tarihimizdeki en buyuk yuz karasi olay da sampiyona hosgeldin pankartiydi arenadaki trabzona acilan , sonuclarini gorduk ilerleyen senelerde , o tip sacmaliklar yapmasa idik kendimizi daha guzel ifade ederdik . cunku zaman zaman sirf fenere vurma amacli kendimizi tutamayip yaptigimiz sacma isler , bizim inanirligimizi zedeliyor

Cahilce yazılmış bir yazı olmuş

Adam üyeliğini silecek renkdaşlar..

Eğer üyelik bozulmadıysa ve hala temizse, ben talibim modum.. @Danyal Artemis

Hem mesaj kalitesi de az çok benimkine yakın farkedilmez, 8700 mesaj boşa gitmesin..

edit: yalnız avatarı istemem o kalsın.. Birde bende 200 var 8700 oradan gelecek 9000 ile rütbe ne olur beni yeşilendirir misiniz

Son düzenleme: